Originál článek publikovaný na: 9 tipů a triků pro HyperOS: Využijte řadu Redmi Note 14 na maximum!
Řada Redmi Note 14 využívá moderní nadstavbu HyperOS Pro její maximální využití přinášíme seznam tipů a triků Některé možná znáte, jiné by vás mohly překvapit Nedávno uvedená řada Redmi Note 14 přichází v základu s nadstavbou HyperOS, která staví na Androidu 14. Abyste svůj nově pořízený chytrý telefon využili na maximum, přinášíme vám řadu užitečných…
Asi 2x jsem viděl přenos obrazu na tv od redmi. Pokaždé trhané až hrůza a nešlo se na to dívat. Vyzkoušena tv jak Samsung tak LG. Nikdy vic.
Deafultní Launcher je naprostá tragédie, dal jsme mu šanci, ale musel po chvíli pryč. Naprosto tragická práce s widgety třetích stran, prakticky je nepoužitelný. Neskutečně plýtvá s místem. Musím stále používat Nova Launcher, jako skok z trabantu do Mercedesu. Těšil jsme se že HyperOS 2 to vylepší, ale tato verze systému přesto že o ní měsíce básnili nepřinesla absolkutně nic nového (až na počasí, které nepužívám)
U Sony TV vše v pohodě určitě bych se podíval po kvalitní TV ne tyto dvě hrůza značky co píšete ale samozřejmě záleží na každém co mu vyhovuje
Jo Sony má být jako lepší? tak to určitě ta letěla z domu okamžitě. Mám doma Dvě LG a naprosto vše funguje v pořádku tohle je bohužel cinankem. U Samsung nikdy žádný problém.
Novu jsem s nad nikdy neměl důvod použít. I když jsem hračička stačí mi GoodLock kde si vše upravím co potřebuji. A co jsem slyšel Nova už taky není co bejvávalo. Jinak ještě jsem věrný UI a zatím jsem neměl nikdo z ničím problém. Klepu.
Tak bych si koupil xiaomi TV aby to bylo kompatibilní s vaším telefonem pak nebude problém,jinak TV Sony mi funguje bez problémů 12 let tak proč kupovat nějaký korejce
Na co Xiaomi tv ? Když je to funkce co běhá všude. Ok nech si Sony tv já raději budu u korejcu a jistě podpoře. Sony to je tragédie.
Jakou podporu? Na to abych koukal na TV nepotřebuji podporu a tragédie to určitě není když funguje tak dlouho pochybuji že nějaký korejec vydrží tak dlouho možná 3 roky a po záruce šup do popelnice
Jo tak tady jde vidět že fakt nevíš o čem pises u mě jsi jen mánička s xia za 3k a krapem s tv od Sony. Raději už mlč ty komediante.
Tv stála 16k takže žádný křáp to není a telefon od xiaomi je 100x lepší než předražený korejský samkšunt, nepotřebuji telefon na blbosti stačí že si zavolám a napíšu zprávu od toho je odvozen název TELEFON
Aha takže když to stojí 16k tak to nemusí být krám? kámo já viděl telu od Sony za 25k a bohužel jsou to křápy. A jinak když máš xiašuntík za pár stovaku, tak proč se tu ke všemu vyjadřuješ? Přijde mi že v ruce si neměl nic jiného ale napíšeš mi že je lepší jak vlajka. No asi poslední co jsem k tobě chudince napsal. Pá mindráčky léčit jinde.
Před 12 lety to byla novinka a zavaděcí cena byla těch 16k k stálá původně už nevím ale když kouknu na dnešní TV tak parametry jsou stejné jen to nemá DVB-T2 což mě netrápí jelikož mám set top box