Originál článek publikovaný na: HyperOS a Android 14 obdržela Další starší vlajka od Xiaomi!
HyperOS se nadále šíří do telefonů Xiaomi, Redmi a POCO Výrobce postupně aktualizuje starší a levnější mobilní telefony Štěstí se tentokráte usmálo na Xiaomi 12T Pro, máme aktualizováno Android 14 se v telefonech Xiomi objevil bezprostředně po vydání finální verze od společnosti Google, všichni ale netrpělivě očekávali představení nové verze MIUI. Výrobce ale všechny překvapil,…
12T pro mám, bohužel aktualizace pořád nikde
Mě by zajímalo, kdy dorazí update na Xiaomi 11T, protože jsem jeho vlastníkem a také to, jestli v YouTube aplikaci došlo k aktivování funkce přehrávání videí v AV1, protože nyní běží AV1 pouze v prohlížeči Chrome! (Xiaomi 11T má jako jeden z mála telefonů HW dekódování AV1. Pocit z videí je úžasný!)
Ano aktualizace včera dorazila ne jeden ze dvou kusů které doma máme. Stačilo změnit region na Polsko. Druhý kus ani ťuk, ale stejně to bylo i při minulé aktualizaci. Rozdíl byl více než 2 měsíce. Jinak vše proběhlo bez problémů. Změny nejsou nijak drastické pro běžného uživatele. Celkově se opravdu zda telefon svižnější, nevím do jaké míry byl upraven software k fotoaparátu, ale taky se zdá že pracuje rychleji, fotky úžasné.
Celkem mě to už sejří. V článku se píše, že je aktualizace dostupná od 24. ledna, je 22. března a já ji stále nemám k dispozici. Když dám: Stáhnout nejnovější balíček, stahuje to ten který v telefonu mám. Jako u telefonu za dvacet bych čekal lepší přístup.
Může být telefon od operátora, můžete mít odemknutý bootloader, možná bych zkusil změnit region na Švýcarsko. Možností je spousta, na dálku těžko posoudit
Telefon jsem kupoval v MP. Předobjednávka. Dostal jsem vysavač a trojku navíc k výkupu předchozího telefonu. Nemám problém se změnou regionu, ale proč jim to tak trvá.
Zkusil jsem tedy tu změnu regionu. Dal jsem Švýcarsko a hned to naskočilo. Tak už to tahám. Díky za radu.
Značka ideál. Švýcarsko pomáhá