HyperOS: Tipy a skryté funkce, o kterých jste nevěděli

Originál článek publikovaný na: HyperOS: Tipy a skryté funkce, o kterých jste nevěděli

Xiomi vydalo novou nadstavbu HyperOS, která nahrazuje MIUI V nastavení je spousta možností, nějaké vás možná ani nenapadne hledat Představíme pro začátek některé z těch zajímavějších Xiaomi HyperOS byl oficiálně představen spolu s uvedením série Xiaomi 14 dne 26. října 2023. Tato nová nadstavba systému Android nahrazuje MIUI, nabízí řadu funkcí zaměřených na zlepšení konektivity…

Zajímalo by mne jak a zda jde udělat screenshot na tabletu Xiaomi Pad 6S Pro ? :thinking:
Zde poklep nefunguje :wink:

Ten tablet nemám, ale zkusil bych běžné postupy, krátce stisknout tlačítka hlasitosti dolů a vypínače, případně položit na displej 3 prsty vedle sebe a potáhnout všemi dolů.

Stisknout tlačítka hlasitosti dolů a vypínače , tak to funguje. To druhé nee .Děkuji …

Ještě k OS Hyper .Nikdy jsem telefony Xiaomi s Miui neměla. Prostě jsme si nesedli , ale překvapilo mne , že když jsem překlopila celý obsah Google Pixel do tabletu s HyperOS , tak se z něj stal druhý Pixel :grinning:
Jak jsem nastavila Nova Launcher v mobilu, nachlup přesně funguje i v tabletu včetně nočního režimu .Nejsem si jistá zda by to tak fungovalo i v Miui .Na tablet jsem si rychle zvykla .
Zvlášt to rychlonabíjení je perfektní .
Jen fotoaparát ten jsem musela zvlášt nastavit . Ale jen proto, abych ho vyzkoušela , když už v tabletu je .

Jak máš Novu, jste v pohodě. Já přecházel ze Samsungu, ale také z Novy na Novu a celkem v pohodě.

Nejde jen o Nova Launcher , ale i o nastavení dalších aplikací . Jak jsem měla ty aplikace nastavené v Pixelu, zůstalo to nastavení tak i v tabletu .Nemusela jsem nic přizpůsobovat .Přiznám se , že mne to překvapilo. Protože to stejné jsem se snažila udělat i na Motorole , ale tam jsem neuspěla .Přitom to je vlastně také android.

Stačí značka usnadnění přístupu.