HyperOS vs. MIUI 14: Porovnali jsme oba dva systémy!

Originál článek publikovaný na: HyperOS vs. MIUI 14: Porovnali jsme oba dva systémy!

HyperOS se už za několik týdnů začne šířit do telefonů Xiaomi, Redmi a POCO MIUI tady s námi bylo mnoho let, Xiaomi se ale rozhodlo posunout se dál HyperOS debutoval v řadě Xiaomi 14, její globální premiéra se blíží Už za několik málo týdnů dorazí HyperOS do prvních mobilních telefonů v Evropě. Těšit se můžeme…

1 Like

Nezlobte se na mě, ale pořád vidím stejný paskvil jako bylo Miui. Nic se nezmenilo.

2 Likes

Já se zlobit nebudu, ve výsledku je mi to fuk. V letošním roce jsem používal MIUI, EMUI, OneUI, OxygenOS… Nic z toho není dokonalé, každé řešení mělo své výhody. Nevybírám si telefon podle barev rozhraní :slight_smile:

1 Like

Poslala jsem článek manželovi, sama jsem zvědavá, kdy do jeho telefonu HyperOS dorazí a jaké budou změny. Já mám oblíbenou značku Samsung. Ale asi před 3 dny jsem zjistila problém s cloudem, nemůžu se přihlásit. Že by nová aktualizace software něco pokazila :thinking:

Ne nova aktualizace nic nepokazila. Cloud beha jak ma S22U

Jirko, díky za reakci, teď jsem vyzkoušela, a už běhá. Včera večer jsem si všimla, že jsem asi kdysi propojila Samsung účet s účtem Microsoft a je možné, že to nebylo dobré řešení. Takže jsem propojení zrušila a vida, teď jsem jukla a cloud šlape, jak má. Jen tak trochu zápasím s používáním prohlížeče Samsung internet, nějak mu nemůžu přijít na chuť. Zřejmě zůstanu u Chromu a Firefoxu.

Na 12T mi aktualizace přišla už minulý týden. Je to trochu jiný, ale nic zásadního.

1 Like

Mam xiaomi 13 a hyperOS dorazilo 25.12, tak snad se brzy dockate. Jinak jsem moc zmen nezaznamenal, ale celkove nemam problem ani s MIUi, tak mozna proto. Myslim ze to patri k prechodu, aby izivatele nebyli moc vyjukani

Je možné po aktualizaci na HyperOs stále uživatelsky odemknout bootloader nebo tuto možnost Xiaomi zablokovalo, jak bylo předesíláno? Přemýšlím, jestli tím pádem vůbec aktualizovat a znemožnit si tím do budoucna přechod na Custom Rom.

1 Like

Ještě to ověřím, ale samo Xiaomi avizovalo, že u telefonů mimo Čínu pravidla měnit nebude. V menu telefonu je možnost odemknutí nadále aktivní i po aktualizaci na HyperOS, takže to vypadá slibně…

Dobrý den, nevíte zda bude aktualizace i na Redmi Note 11S?

Dobrý den, někde jsem četl, že XIAOMI 14 PRO na globálním trhu nebude - nebo bude ?? Děkuji Michal

Příchod 14 Pro na globální trh je ryze nepravděpodobný, jelikož se na něj netestuje software. Přijde 14 Ultra

Ahoj, chci se zeptat, jestli máš ověřené nějaké neoficiální ROM s hyper os pro Xiaomi poco x3, díky

Tahle kombinace se skoro určitě hned tak neobjeví, odladit něco takové když ten telefon Android 14 nemá a mít nebude je téměř nemožné

Príde mi to ako MIUI 15, malé zmeny