Majitelé Samsungu jsou naštvaní! Baterie po aktualizaci na One UI 7 mizí před očima, víme proč

Originál článek publikovaný na: Vybíjí se vám rychle baterie na vašem Samsungu? Máme pragmatické "řešení"

Reklama Majitelé Galaxy S23 hlásí výrazně rychlejší vybíjení baterie po aktualizaci na One UI 7 Nejde však o softwarovou chybu, ale o běžný proces přeučení optimalizace baterie Samsung doporučuje trpělivost, stav by se měl vrátit do normálu do jednoho či dvou týdnů Majitelé předloňské vlajkové řady Galaxy S23 se v posledních dnech potýkají s nepříjemným…

Ano, všimnul jsem si. Pomalu se to ale vrací k normálu. SGS23+.

Nemám od aktualizace žádný problém. Za mě ještě lepší jak na 6.1. Zase maníci z reditu njn. Jinak v rodině 2x S23U taky cajk.

1 Líbí se

Jsem majitelem S23 ultra a baterie se skoro vrátila do normálu jen mě štve že se pomaleji nabíjí o proti one ui 6.1 i když v nastavení mám povolené rychlé nabíjeni..jinak systém v pohodě akorát jde poznat že více hřeje u hraní her což u one ui 6.1 až tak tolik nepekl :face_with_hand_over_mouth:

Mne ani po týždni sa to nezlepšilo stále sa rýchlo vybija hádam sa to čím skôr napraví

Jak může více hrát? Co je toto za blbost? Ne vážně. Ten systém je ještě lépe odladěný tak to na zahřívání nemůže mít přece vliv. Ptal jsem se lodi co hrajou a mají S23U a prý je to úplně stejně jako na 6.1 takže si ti tři lidé všichni vymýšlejí?

Tento problém mám taky na S22, ale je trvalý. Přesto mi telefon říká že baterie je v dobrém stavu, začínám si trochu myslet ze to co mi vypadne z diagnostiky je prostě jen statický obrázek, který je v telefonu v systému nahraný od výroby a není šance aby se změnil a ne stránka kde se aktivně objevují informace

Dobrý stav nemusí znamenat, že baterie je zcela OK. Zkuste nainstalovat Battery Guru nebo Accubattery a tam to cca vyhodnotí zdrvaotni stav baterie v procentech

Rychlé vybíjení mne trápilo něco přes tyden i na mé S24 Ultra, ale už se to opravdu ustálilo a je to stejné jako u One UI 6.1

Samsung Z Flip 6 - také jsem zaregistroval nadměrné vybíjení baterie