Samsung zrychluje, One UI 7 se dočkali majitelé S24 FE, S23 a Tab S10

Originál článek publikovaný na: Samsung vydal One UI 7 na další zařízení! Je mezi nimi i vaše?

Stabilní firmware One UI 7 je nyní k dispozici u řady Galaxy S24 FE, S23 a Tab S10 Samsung v současné době zveřejnil aktualizaci v Jižní Koreji Stabilní firmware má velikost přes 5 GB Po dlouhém čekání a následných trablech, kdy musel aktualizaci pro S24 dočasně pozastavit, dostává aktualizace na One UI 7 spád. Samsung…

Teďka už to fakt nezachrání. Aby to nebylo jen k horšímu a nebylo tam chyb jak máku.

Platí uvedené i o SGS 23+ ?
Z hodinek jsem již nemile poučen.
Galaxy 7 ANO, Galaxy Ultra NE.
Proto se pro jistotu ptám.
Ještě pár takových renonců a SAMSUNG si koleduje o propadliště.
Bohužel !

Pro Koreu dnes platí: S24FE, S23, Fold5, Flip5, TabS10, TabS9. U hodinek netuším, co máte na mysli - BT verze vždy dostávají aktualizaci dříve, než LTE verze. A jelikož Ultry jsou pouze LTE, dostanou ji později než BT verze 7…

Chyba, renonc.
ULTRA NEJSOU pouze ve verzi LTE.
ULTRA fungují zcela automomně (zcela samostatně) a nebo s podporou telefonu (Bluetooth).
Jde pouze o to, jaký režim si zvolíte :roll_eyes:.
Hm ?

Jde o to, že mají eSIM.

Měla by to být celá řada. Hodinky viz co píše Jakub

Taky mám watch 7 a ultry jsem vynechal velkým obloukem kvůli vzhledu. Ale známí mají a vše funguje. Tak nevím kde jsi měl chybu ty. Já se Samsungu všemi jen dobrá zkušenost. Kromě S22U a hrozného exynosu. Teďka manželka má S24 a tam šlape exynos na pohodu.

Tak to jsem zvědavý za jak dlouho se dostane aktualizace na S23 Ultra a pod. do česka ale podle uživatelů na sítích X např. Tarun Vats to může být otázka dvou dnů protože první je samozřejmě Korea pak prý následuje Evropa…PS čekám na to věčnost už u S23 :face_with_hand_over_mouth::grinning_face::victory_hand: