Aktualizace One UI 7 pro Galaxy S24 a Z Flip/Fold6 byla pozastavena. Mají uživatelé důvod k panice?

Originál článek publikovaný na: Průšvih u Samsungu? Aktualizace na One UI 7 pozastavena

Reklama Samsung vydal po dlouhých odkladech systém One UI 7 pro loňské modely Uživatelé se o aktualizaci obecně vyjadřovali pozitivně, chyb bylo minimum Samsung bez vysvětlení aktualizaci pozastavil Po dlouhých měsících čekání na One UI 7 pro Galaxy S24 se zdá, že trápení uživatelů nekončí. Samsung podle všeho pozastavil vydávání aktualizace a ta již není…

Mám nainstalováno okamžitě po vydání a žádné problémy nemám. Mobil funguje perfektně. S24 Ultra.

Ty joudo ale nemáš exynos ale snapdragon procesor :smiley:

Bohužel zde jde vidět že ten Exynos dělá jen problémy. Už si na to dávám majzla co kupuji. Naposledy jsem ho měl na S22U. A nikdy vic.

Mam s24+ a je evidentne vacsia spotreba stavy Baterka rychlejsie odchadza.Inak ziadny problem nevidim.Predtym den a pol a teraz den,len tak,tak..

Taky mi na S24U funguje v pohodě, ale nějak nechápu, co tam tak dlouho, vyvíjeli"?
Nic pozitivního jsem neobjevil, naopak mně pár, vylepšení " nas…o
Už předtím jsem např měl problém přečíst procenta baterie na alwais on, ale co vymysleli teď, to jsou vážně umělci !!

Nemám s ničím problém. Procento jde krásně přečíst. Co dělali? Vždyť jsou ty animace celé překopané a je to postavené celé na vulkánu. Trošku by neškodilo si o tom něco přečíst. Jinak za mě krásně odladěno s ničím po aktualizaci žádný problém. Jsem rád že vydali více beta update než se vše doladilo k dokonalosti. Za mě 1*.

To slovo panika v nadpisu je fakt divný, snad až trapný, jen to v lidech zbytečně vyvolá strach

1 Líbí se

Počkej pár let a budeš mít problém se čtením… :slightly_frowning_face:

Chápu přitom by stačilo změnit barvu pozadí a byl by klid.