Originál článek publikovaný na: Průšvih u Samsungu? Aktualizace na One UI 7 pozastavena
Reklama Samsung vydal po dlouhých odkladech systém One UI 7 pro loňské modely Uživatelé se o aktualizaci obecně vyjadřovali pozitivně, chyb bylo minimum Samsung bez vysvětlení aktualizaci pozastavil Po dlouhých měsících čekání na One UI 7 pro Galaxy S24 se zdá, že trápení uživatelů nekončí. Samsung podle všeho pozastavil vydávání aktualizace a ta již není…
Mám nainstalováno okamžitě po vydání a žádné problémy nemám. Mobil funguje perfektně. S24 Ultra.
Ty joudo ale nemáš exynos ale snapdragon procesor
Bohužel zde jde vidět že ten Exynos dělá jen problémy. Už si na to dávám majzla co kupuji. Naposledy jsem ho měl na S22U. A nikdy vic.
Mam s24+ a je evidentne vacsia spotreba stavy Baterka rychlejsie odchadza.Inak ziadny problem nevidim.Predtym den a pol a teraz den,len tak,tak..
Taky mi na S24U funguje v pohodě, ale nějak nechápu, co tam tak dlouho, vyvíjeli"?
Nic pozitivního jsem neobjevil, naopak mně pár, vylepšení " nas…o
Už předtím jsem např měl problém přečíst procenta baterie na alwais on, ale co vymysleli teď, to jsou vážně umělci !!
Nemám s ničím problém. Procento jde krásně přečíst. Co dělali? Vždyť jsou ty animace celé překopané a je to postavené celé na vulkánu. Trošku by neškodilo si o tom něco přečíst. Jinak za mě krásně odladěno s ničím po aktualizaci žádný problém. Jsem rád že vydali více beta update než se vše doladilo k dokonalosti. Za mě 1*.
To slovo panika v nadpisu je fakt divný, snad až trapný, jen to v lidech zbytečně vyvolá strach
Počkej pár let a budeš mít problém se čtením…
Chápu přitom by stačilo změnit barvu pozadí a byl by klid.