Originál článek publikovaný na: Samsung konečně zrychluje! One UI 7 by mohlo být za rohem i pro starší telefony
Samsung výrazně zrychluje beta testování One UI 7 a vydává aktualizace v rychlém sledu Stabilní verze by mohla dorazit v březnu, ale některé úniky hovoří až o dubnu Uživatelé jsou z dlouhého čekání frustrovaní a Samsung zatím nezveřejnil jasný harmonogram Jihokorejský výrobce v posledních dnech výrazně přitvrdil v testování nové verze své nadstavby. Zatímco mezi…
Mam obavu, aby Tamtung nechtel do starsich founu zavadet s UI7 nejaka kurvitka…
Máte pocit, že už se to někdy stalo? Měl jsem S3, S5, S7, S9 S21ultra a teď S23 ultra. Nikdy se nic takového nestalo. Jen u S5 právě přehnaný spěch na aktualizaci ji na cca 1 - 2 měsíce zásadně nehodnotil. Raději si ještě měsíc dva počkám, než aby se toto ještě někdy mělo opakovat.
A co vy, jaké telefony jste měl osobně od Ťamťungu vy, že vyslovujete takové odvážné podezření…?!
No, automaticky nevnimam nova UI jako prinos - spis mi casto schazi funkcnosti z tech starsich. A to ze spousta zakazniku nevnima nejnovejsi modely jako vhodne pro upgrade, natoz update, asi pripominat nemusim…
Nesmysl nikdy jsem neměl s ničím takovým problém.
Nevnimas? Viděl jsi jak to celé funguje? Animace čtečka atd? Vše 100x lépe odladěné jak 6.1. tak proč píšeš takové bláboly můžu se zeptat? Tohle mě docela vytáčí když někde čtu.
Souhlas vše ok pokaždé co jsem update hned nainstaloval. Spousta lidí má v mobilu sra…které ovlivňují chod a pak se diví že jim to a to nefunguje, bohužel. Hlavně slavné antiviry.
Asi to nebylo z meho predchoziho prispevku dostatecne videt (nebo nekdo neumi cist) - ale po kazdem updatu mi pak z predchozich UI neco schazi a nove upravene funkce mi proste casto nevyhovuji. Uznavam, ze je to muj subjektivni pocit. Ovsem vas prispevky take neoznacuji za blaboly… Navic husy jsem s vami nepasl, ze mi tykate…
Nezlob se na mě já jsem na internetu pokud ti tohle vadí tak je něco špatně. Jinak jednoduché neraguj když ti z toho praská žilka. Jinak pokud nejsi spokojen tak si kup Číňanka tak poznáš co je zač bídná nadstavba.
Na Samsungu jezdím již od vydání S2.
Nepřetržitě.
Co si dál výběru ještě nevím, ale se Samsungem určitě končím. I s hodinkami.
Jj tak pak jedině Čína a tam zaplacena ještě víc. Bohužel Samsung má zvladlej ekosystém fakt skvěle to se s Čínou nedá ani porovnat. Pak jeide jablko. To bych zase ios nedal.
Mela jsem s3, s3neo, s5, s7, s10 a momentalne s23U, mezi s10 a s23U jsem fakt pochybovala, a nevedela do ceho pujdu. Mela jsem v mezi case i iPhony 3gs, 4s, 5s a 14 pro. A ten telefon mi vydrzel asi 2 mesice, nez jsem zjistila, ze to neni pro me a vratila se. Koukala jsem po jinych znackach, ale tam jsem byla nespokojena jeste rychleji. Za me jedine vlajkova lod samsungu a nebo iPhone a iPhone jedine pro urcitou sortu uživatelů. Neni to telefon pro vsechny. Stejne jako neni samsung. Ostatni jsou fakt na 2 veci, a maximalne 2 roky, mozna ani to ne, s velkou ztratou hodnoty, softwarove castokrat absolutne nevyladeny, snazi se doladit aspon hardwarove. Ale neni to proste ono
jediny s cim nemam zkusenost je pixel od googlu, a tam jsem cetla same chvaly. Takze mozna ten…