Xiaomi HyperOS 2 je plný umělé inteligence. Tyhle vychytávky mají fungovat i u nás

Originál článek publikovaný na: Xiaomi HyperOS 2 je plný umělé inteligence. Tyhle vychytávky mají fungovat i u nás

Xiaomi globálně rozšiřuje novou nadstavbu HyperOS 2 Trumfy sází na umělou inteligenci, nabízí řadu super funkcí Přinášíme podrobnosti o těch, které by měly fungovat i u nás Nová nadstavba Xiaomi HyperOS 2 se již začíná dostávat k prvním uživatelům mimo Čínu. Včera jsme vás informovali o jejím příchodu na vlajkovou loď Xiaomi 14 a nyní…

Každopádně to bude do budoucna znamenat větší nároky na hardware. 8 GB RAM bude nutné minimum v low-endech.

1 Like

To už ale xiaomi 14t má takže nic nového

1 Like

Za sebe potvrzují , že AI funkce jsou ve verzi 2.0.4.0 obsaženy tak jak je popsáno v článku a jsou plně v češtině. Překvapilo mě jak efektivní/efektní jsou v sekci foto. Xiaomi 14 jsem si koupil hlavně kvůli fotomodul a teď je práce s ním ještě o 30% zajímavější. Co se týče poznámek a korektury, doteď jsem nepoužíval, ale otestuji. Jinak všeobecně se telefon zrychlil a zefektivnil, nečekal jsem takovou změnu.

1 Like

Tome, děkuju moc za sdílení zkušeností :)) Těší mě, že se zlepšila i ta optimalizace. Já teďka schválně čekám, až update dorazí na Redmi Note 13 Pro+ 5G nebo Pro 5G, kde jsem si na plynulost systému dost stěžoval

1 Like

Kurfy, držím palce aby si měl co nejdříve “svou” aktualizaci i ty! Musím říct, že jsem se po přečtení svého komentáře zděsil! Takhle nějak vypadá recenze AI robota, nebo někoho kdo prvoplánově propaguje výrobek “na zakázku” " :smile: :smile: Takhle to fakt není! Koupil jsem si telefon, který jsem v nabídce vybral podle parametrů, “za rozumné peníze/hodně muziky”. Mám ho dva měsíce a je to moje první Xiaomi a myslím si, že v tom lese foto mobilů jsem si vybral ten “správný strom” . O to víc mě potěšilo, že HyperOs2 od kterého jsem hodně očekával splnil moje očekávání. Hned jak jsem tlf. koupil jsem se fackoval, že jsem si nepočkal pár dnů na verze T, které byli masivně propagované! Když jsem Tka dostal do ruky, hned jsem věděl, že jsem si vybral dobře.

1 Like

Chybí dynamické locksreeny, které jsou v global verzi jen statické :slightly_frowning_face: