Originál článek publikovaný na: Voyo a O2 TV končí, přichází nová streamovací služba OnePlay. Známe české ceny
Nová služba Oneplay vzniká spojením Voyo a O2 TV a spustí se 10. března Platforma nabídne čtyři tarify od 199 do 799 Kč s různým obsahem včetně sportu a exkluzivit Stávající uživatelé budou automaticky převedeni a zachovají si své přihlašovací údaje Oblíbené streamovací platformy Voyo a O2 TV se spojují do jedné nové. Do českých…
By mě docela zajímalo, když si někdo předplácí cca 200 programů, kolik z nich reálně opravdu sleduje.
Neplatím ani za jedno a vůbec mi to nechybí
Já si Voyo zaplatil jen kvůli Six Nations a šipkám, oboje v březnu končí, skončím taky.
z emailu:
Zbývající dny Voyo předplatného 10. 3. 2025 automaticky převedeme na Oneplay Plán Komfort za již uhrazenou cenu 159 Kč
Následující měsíc budete mít také za původní cenu 159 Kč
Po uplynutí tohoto období budete platit 199 Kč měsíčně za Plán Komfort
Ahoj, tak tím se vlastně potvrzuje, co je v článku. První platba po spuštění Oneplay bude 159 Kč, pak už 199 Kč dle nových podmínek
Sporty všechny, voyo taky koukám. Takže za těch pár stovaku cajk nabídka.
Jj tak se koukej na toulavou kameru
Ani na to nekoukám asi tak
Už jen čekám, až skončí i Kuki. Tahle slátanina podporuje jen 3 zařízení, takže pro rodinu nepoužitelné. Vypadá to, že Magenta TV od T-Mobilu bude přijatelná náhrada.
To je také předražené a pokud vím tak na všech těchto tv se neustále vše opakuje takže je lepší nic neplatit a stáhnout si to za cenu domácího internetu
+99 Kč, aby se to dalo (tak jako dříve za těch 159) pustit alespoň na dvou zařízeních. Tedy zdražení na dvojnásobek.