Originál článek publikovaný na: Zamyšlení: Kolik utrácíme za předplatná a opravdu je všechna potřebujeme?
Předplatné nabízí velká část populárních on-line služeb Na benefitech a komfortu se snadno vypěstuje závislost Zamyslete se s námi nad tím, kolik za předplatná utrácíte Troufnu si říct, že pokud si v dnešní době chcete z pohybu na internetu odnést co možná nejpříjemnější zážitek, bez placení se neobejdete. Třeba takový YouTube mi se současným množstvím…
Netflix (pro rodinu), Youtube (nechci reklamu), Fastshare a Webshare(starší filmy, co se jinde nedají sehnat), Gamepass pro PC. Zrušil jsem HBO, Prime a internetovou televizi (nikdo na to doma nekoukal). Teď jsem opět zkusil na pár dní LepšíTV a zase to zrušil, kvalita pořadů televizních stanic byla tak ohromující, že jsem to nedokázal unést ![]()
Ani korunu nehodlám sponzorovat zloděje
GeForce Now Founders za 690 Kč/6 měsíců a ten fakt potřebuju! ![]()
Netflix, HBO, Spotify Duo, Audioteka, Lepší TV, Amazon Prime Video, Oneplay, Fastshare. Netflix sdílíme v rámci rodiny, oni se mnou sdílí jejich Disney plus, HBO- partnerka by neusnula bez jednoho z jejích seriálů o upírech, Spotify - dlouhá léta předplácím a s partnerkou využíváme téměř denně, Audioteka - noční směna se schluchátky a v nich Audioteka, ihned uteče mnohem rychleji. Také to je využíváno denně. Lepší TV je jediná IPTV která nabízí shlédnutí až 100 dní zpětně. A také využívám denně. APV je součástí balíčku Prime který také využívám denně, a Oneplay originální seriály jsou něco, na co se rád podívám kdykoliv. Původní Voyo bylo pro mne mnohem lepší, ze sloučení s O2 TV jsem radostí neskákal a část s TV ani nepoužívám. Fastshare používám hlavně, když si chci stáhnout něco co je na Netflixu, ale kvůli geobloku to nelze přehrát.
Od doby co Google začal dávat “nepřeskočitelné” reklamy na YT pro lidi bez premium jsem na YT snad nebyl. Je to služba bez které se velmi dobře obejdu.
Na to stačí Brave prohlížeč, přehravá i na pozadí ![]()