Máte televizi Samsung? Stáhněte si Oneplay, funguje i na 10 let starých modelech!

Originál článek publikovaný na: Máte televizi Samsung? Stáhněte si Oneplay, funguje i na 10 let starých modelech!

Reklama Služba OnePlay spojuje obsah O2 TV a Voyo do jedné platformy a nabízí až 142 TV kanálů Aplikace je dostupná pro televizory Samsung s Tizen OS vyrobené od roku 2015 Předplatné začíná na 199 Kč měsíčně, nejvyšší tarif s kompletní nabídkou stojí 799 Kč Česká streamovací scéna prochází významnou proměnou. Na trh právě vstoupila…

Proč myslíte, že je appka ke stažení jen pro Samsungy? Předevčírem jsem ji zkoušel na LG. Bohužel deset let starou telku na vyzkoušení nemám, ale píšou, že musím mít rok výroby od 2015.

Funguje i na LG staré tv jen mi nejde do hlavy že na apce O2 mám oneplay sport 1 2 3 a na onepaly nemám nic. Asi nějaký divný balíček nebo není vše převedeno jak má být. Takže dal O2 TV apka to jistí.

Mam Tv hisense a k ni Antik.tv na rok , mam 200 kanalu a tu vasi picovinu ani omylem. Na 7dni zdarma :clap: na zkousku chcou cislo kreditky. Dalsi zlodejina jako lepsi.tv pokud nezaplatite tak vam to nejenze stopnou ale neprwstavaji uctovat. Bezte s tim nekam