Originál článek publikovaný na: Umělá inteligence pochopí, co se děje na displeji vašeho Androidu. K čemu je to dobré?
Umělá inteligence hýbe světem a Google na konferenci I/O představil důležité novinky Svůj AI nástroj Gemini hodlá proměnit na ultimátního osobního asistenta v mobilu Nově bude schopen analyzovat přehrávaná videa a tvořit souhrny PDF souborů Google v rámci konference I/O představil velké množství důležitých novinek na poli umělé inteligence, kterými chce nejen dotáhnout OpenAI a…
Nerozumím větě “Usnadnění hromady práce s chytrým telefonem”. Chytrý telefon používám 13 let a nikdy jsem žádnou HROMADU práce nepocítil. Takže se nabízí otázka, zda není zájem vývojářů nám umělou inteligenci podsouvat jako něco, bez čeho nelze žít.
Nevidím důvod proč bych měl mít v mobilu nějakou umělou inteligenci ještě že se za to platí nehodlám jim dát ani halíř za tyto funkce které nikdy nevyužiji a využívat nechci, mělo by to být na každém uživateli jestli to chce nebo ne
No, já vidím v AI takovou revoluci. Jako bylo například spuštění internetu 🛜, nebo střídavého proudu . Takže já AI chci a potřebují nejenom v telefonu
Je na každém jak ji využívá třeba k psaní příspěvků článků nebo úpravě fotek, z mého hlediska je to jen pohodlnost a pak lidi nic nedělají třeba za pár let bude AI utírat zadek, člověka i nakrmí