Přichází Gemini Live! S umělou inteligencí od Googlu si popovídáte jako s člověkem

Originál článek publikovaný na: Přichází Gemini Live! S umělou inteligencí od Googlu si popovídáte jako s člověkem

V rámci AI novinek představil Google i chatbota Gemini Live Umožní vám povídat si s umělou inteligencí jako s lidmi Hovor můžete přerušit a jindy na něj zase navázat Google nás 13. srpna zavalil nespočtem různých novinek, jimž jasně dominují dlouho očekávané modely telefonů Google Pixel 9/Pro/Pro XL. Za pozornost ale stojí i změny, které…

No povídat si z AI to je dobré pro Chocholouška :roll_eyes::joy:

1 Like

Možná, ale je to budoucnost v mnoha směrech :yawning_face:

Možná ale pro normálního člověka asi ne, člověk který si povídá z AI ale ne z normálním člověkem nebude moc normální :roll_eyes: to je stejně jako to pošahané lbgt :face_vomiting: nebo jak se to píše

Gemini mi často přijde horší než chatGPT, a to paradoxně ve spojení s produkty Google. Třeba psaní skriptů v Google sheet. Řádově horší, skoro nepoužitelné. S Chatgpt jsem měl skript za chvíli. Nebo včera jsem měl dotaz na váhu Google Pixel 9 Pro. Gemini to lovila to z různých serverů, do obchodu Google se ale nepodívala. Zajímavé.

Chápu že to tak můžeš vidět a nejspíše se řídíš pravidlem “podle sebe soudím tebe”, ale vyvaruj se prosím narážkám a posměškům na adresu menšin!

Vidím to stejně. Taky primárně používám ChatGPT 4o, nebo Sonet 3,5 od Antropicu.

Tak jsem vyzkoušela Gemini Live před chvilkou, dotazem na Ostružinový džem :yum:
Vyslovit Ostružinový mu dělalo ze začátku evidentně prolémy , protože to slovo sekal po hláskách , ale nakonec si zvykl , pak už nehláskoval a poskytl mi i videa k dotazu . :joy:

2 Likes

Tak já bych si určitě mnohem raději povídal s chatbotem, než s někým, kdo má místo mozku flákotu hovězí a ještě se tím chlubí :grin: