Originál článek publikovaný na: Přichází Gemini Live! S umělou inteligencí od Googlu si popovídáte jako s člověkem
V rámci AI novinek představil Google i chatbota Gemini Live Umožní vám povídat si s umělou inteligencí jako s lidmi Hovor můžete přerušit a jindy na něj zase navázat Google nás 13. srpna zavalil nespočtem různých novinek, jimž jasně dominují dlouho očekávané modely telefonů Google Pixel 9/Pro/Pro XL. Za pozornost ale stojí i změny, které…
No povídat si z AI to je dobré pro Chocholouška
Možná, ale je to budoucnost v mnoha směrech
Možná ale pro normálního člověka asi ne, člověk který si povídá z AI ale ne z normálním člověkem nebude moc normální to je stejně jako to pošahané lbgt nebo jak se to píše
Gemini mi často přijde horší než chatGPT, a to paradoxně ve spojení s produkty Google. Třeba psaní skriptů v Google sheet. Řádově horší, skoro nepoužitelné. S Chatgpt jsem měl skript za chvíli. Nebo včera jsem měl dotaz na váhu Google Pixel 9 Pro. Gemini to lovila to z různých serverů, do obchodu Google se ale nepodívala. Zajímavé.
Chápu že to tak můžeš vidět a nejspíše se řídíš pravidlem “podle sebe soudím tebe”, ale vyvaruj se prosím narážkám a posměškům na adresu menšin!
Vidím to stejně. Taky primárně používám ChatGPT 4o, nebo Sonet 3,5 od Antropicu.
Tak jsem vyzkoušela Gemini Live před chvilkou, dotazem na Ostružinový džem
Vyslovit Ostružinový mu dělalo ze začátku evidentně prolémy , protože to slovo sekal po hláskách , ale nakonec si zvykl , pak už nehláskoval a poskytl mi i videa k dotazu .
Tak já bych si určitě mnohem raději povídal s chatbotem, než s někým, kdo má místo mozku flákotu hovězí a ještě se tím chlubí