Zprávy Google jdou pokroku naproti. Tahle novinka usnadní přístup k AI

Originál článek publikovaný na: Už žádné komplikace! Zprávy Google přinesou AI na dosah ruky

Přes Zprávy Google lze konverzovat s umělou inteligencí Gemini bylo integrováno nedávno a brzy se systém zlepší Zahájit chat s AI brzy bude mnohem snazší a intuitivnější Vývojáři komunikační platformy Zprávy Google neustále zkoumají způsoby, jak z pouhého kecálka udělat schopnou aplikaci, která jde s dobou. Už delší dobu se proto zabývají implementací nejrůznějších funkcí…

Furt nedokážu pochopit proč se všude cpe AI🙄 na to abych poslal SMS nepotřebuji AI, rcs bych nepoužil nikdy je to nekomfortní a zbytečná věc k tomu mám telegram nebo signál

AI je jasný trend. Je moderní, trendy, užitečná atd. Proto. Je to pokrok, který už nezastavíme a žádný výrobce nechce zůstat pozadu.

Tak moderní a trendy je jistě nyní i mít čím dál více tetování a taky s tím jdete? Sám mám už 2 měsíce aplikaci ChatGPT a prvotní nadšení už opadlo. Využil jsem ji jen první den, kdy jsem ji zkoušel. Prostě mě nenapadají žádné otázky, ani témata, které bych tam zadával. A opravdu mi mnoho článků o AI přijde, že se máme umělé inteligence ptát, zda se nám chce na záchod. Takže zatím je pro mě nevyužitelná.

1 Líbí se

Přesně tak. Většinu SMS jen odepisuju kdy se s kým sejdu a půjdem na pivo. Neumím si představit, že by to AI mohla někdy vědět líp než já. :-))

1 Líbí se

Zkusil jsem ChatGPT a nic co bych našel na webu mi neřekla po 30 minutách jsem to smazal