Gemini ve Zprávách Google se rozšiřuje v Česku! Máte ho už také?

Originál článek publikovaný na: Gemini ve Zprávách Google se rozšiřuje v Česku! Máte ho také?

Google Gemini ve Zprávách Google se zřejmě rozšiřuje k většímu počtu Čechů Asistenta schopného komunikace v češtině tak můžete mít na dosah ruky Neumí generovat obrázky, ale dokáže pracovat s těmi, které mu poskytnete Koncem července se umělá inteligence Google Gemini naučila rozumět mluvenému slovu v češtině a současně s tím se oficiálně dočkala podpory…

Zatím netuším, k čemu bude AI ve zprávách dobrá. Ve zprávách nejčastěji řeším pouze osobní věci (kdy kde se sejdem, co budeme dělat, kam půjdem nebo jak velkou žízeň máme) a v tom mi AI skutečně nepomůže. :slight_smile:

Ano , mám, ve Zprávách Beta verzi , už několik dní . Několikrát vyzkoušeno , ale … :thinking:

Podle mě strašná blbost to cpát úplně všude kam to jde. Za chvilku se budu bát i jít se vysrat aniž by nějaká AI neměla někde tlačítko v dlaždici… Ve zprávách je pro mě k ničemu, zvlášť když naskočí stejně jako ve své hlavní app… Sdílet polohu a takový? Proč? Když se s někým domlouvám na pivku a pak se s nimi nemůžu potkat tak zavolám, řekněme si kdo kde stojí a najdeme se… V tom je celé to kouzlo. Nějaká AI to u mě zabije, protože zaprvé budu strašně líný, zadruhé nemám ani pro ni využití… A diktovat SMS hlasem a nechat přepsat to už umí defakto telefony v základu.
Fakt žádnou, absolutně žádnou výhodu v tom nevidím cpát AI všude… Do Google Home ji chci. Nikam jinam

A k čemu zkoušeno? Ptám se, protože já pro ni využití fakt nenašel. Tak by se mi hodilo od ostatních něco vědět. Třeba ji neumím využít. Fakt nevím.

Asi tak. Cpát AI všude pomalu i na splachování záchodu, je dost divný… Do SMS si píšu tak nějak podobně jako ty. Domluvit se kam kde a kdy na pivko, nebo jen na pokec na cígo,… Vůbec nevím, k čemu by mi byla AI.

Jenže pouze AI bude znát Váš zdravotní stav natolik dobře, že Vám nakonec to pivo zakáže a doporučí zůstat doma. :grin:

Radí co mám odpovědět na danou zprávu :hugs:.
AI je celosvětový hit a dnešní mládež se alespon zabaví , tak to neber tak tragicky . Co ty považuješ za blbost, se někomu může zdát zábavné . Vidím to u mládeže . Koukám, že to AI na tebe působí jak rudý hadr na býka . :joy:

2 Likes

Nene to zase není tak že bych AI nesnesl. :rofl: Jako novinky mě baví. Ale spíš mě deptá, jak se to cpe všude.
Tohle sem si vydupal u každého kdo mi kdy píše. Dokud na začátku není “čau” nebo “ahoj”, tak na zprávy nereaguji… Každému sem vysvětlil, že nejsme žádný status na Facebooku. :rofl: A že zdravit je už tisíce let normální. :rofl:

No z toho mám docela i strach, že jednou na mě záchod promluví a řekne že už pivka nikdy, že mám vysoký cholesterol a já nevím co všechno. :rofl: :rofl: :rofl: To budeme pak v prdeli. :joy: :joy: :joy:

Třeba ta převýchova bude mít kladný účinek a jednou jí poděkuješ :joy:

Měl jsem a zmizela :worried: