Tragická zkušenost, konkurence je daleko před nimi

Recenze na O2: Tragická zkušenost, konkurence je daleko před nimi

Pokud hledáte poskytovatele telekomunikačních služeb, O2 je rozhodně tím, čemu byste se měli vyhnout velkým obloukem. V porovnání s konkurencí, jako jsou T-Mobile nebo Vodafone, je O2 zcela zaostalé a nabízí žalostné služby. Zde je několik důvodů, proč je O2 tou nejhorší volbou:

O2 TV 2.0: Nefunkční a zastaralá

O2 TV 2.0 je skvělý příklad toho, jak špatná může být technologická služba. Aplikace je neustále zasekaná, často padá a nastavení HD obrazu je prakticky nemožné. Pokud se snažíte sledovat něco v klidu, připravte se na frustraci a vztek. Naopak, například Sazka nebo T-Mobile nabízejí mnohem spolehlivější a uživatelsky přívětivější platformy.

Podpora zákazníků: Katastrófa

Kontaktování podpory O2 je zážitek z jiného světa – a to nemyslím v dobrém. Jejich „podpora“ je prakticky neexistující. Zatímco se u Sazky nebo T-Mobile spojíte s živým člověkem 24/7, u O2 se budete proklikávat nekonečnými hlasovými automaty, které nikam nevedou.

Aplikace Moje O2: Past na zákazníky

Aplikace Moje O2 je jako minové pole. Nastavení je zmatené a nevychází vstříc uživatelům. O2 vás snadno naláká na změnu předplacené karty na paušál, aniž byste si to uvědomili. Navíc vám klidně strhnou kredit za služby, které ani nevyužíváte. Naproti tomu T-Mobile a Vodafone mají jasné, přehledné a uživatelsky přívětivé aplikace.

Platby a služby: Zmatek a frustrace

M-platby u O2 prakticky nefungují. Služby, které by měly být snadné a intuitivní, jsou u O2 zdrojem neustálých problémů. Konkurence, jako T-Mobile a Vodafone, mají platby hladké a bezproblémové. O2 je v tomto ohledu zcela pozadu.

Shrnutí

Pokud chcete spolehlivé a kvalitní služby, vyhněte se O2 širokým obloukem. Služby konkurence jsou nejen lepší, ale také mnohem uživatelsky přívětivější. O2 vám přinese jen frustraci, zklamání a zbytečné výdaje.

No vidíte.
A přesně v tomto duchu já hodnotím Vodafone.
Špatných zážitků s Vodafone mám dvě habaděje.
Některé i úsměvné.
Např. s připojením hodinek Galaxy Watch 4 Classic LTE do sítě Vodafone. V té době služba One Nuber ještě nebyla, ale Vodafone mě ujistil, že připojení do sítě = žádný problém.
Opak byl pravdou.
Došlo to tak daleko, že mi pracovník Vodafone (Futurum Hradec Králové) vynadal, cituji: "Chlape, nedělejte si ze mě prd*l, jak chcete telefonovat z hodinek ?
Následně jsem se prokousal až k produktovém šéfovi Vodafone. Ten také vůbec nevěděl, která bije.
Toto je pouze jeden z mnoha mých zážitků s Vodafone.