Aplikace Moje O2 je nyní dostupná všem. Nemusíte mít u O2 žádnou službu

Originál článek publikovaný na: Aplikace Moje O2 je nyní dostupná všem | Svět Androida

Aplikace Moje O2 slouží především pro zákazníky společnosti Zákazníci v ní mohou nastavit parametry nebo získat akční nabídky Nyní se aplikace otevřela pro všechny, i když u O2 žádnou službu nemají Společnost O2 oznámila poměrně překvapivou novinku ohledně aplikace Moje O2. Přestože se jedná o aplikaci určenou pro správu služeb, které zákazníci u O2 mají,…

Obecně moc nevyužívám ani aplikaci vlastního operátora. Neboť je plná především toho, co si ještě připlatit a koupit. :slight_smile:

A jakého máš operátora? Já jsem třeba s T-Mobile celkem spokojený, teď myslím jak operátora, tak jeho aplikaci. Moje O2 reálně moc neznám, mám sice O2 jako služební číslo, ale o to se stará někdo z firmy a Vodafone mi nesmí do domu.

Já mám o2 a služební T-Mobile a musím říct že aplikace od T-Mobile je ve všech ohledech lepší, od o2 jsem měl aplikaci nainstaloval tak před 3 rokama a šla do koše po 5 minutách na T-mobilu to neřeším je to služební telefon

Mám T-Mobile. Stále tam mám nabídku tarifů, která jsou horší než mám aktuálně. A opravdu nepotřebuji každý rok nový mobil. A dárky typu někde kafe zdarma mě neoslovují.