Totální výpadek O2 paralyzuje Česko. Nefunguje volání ani internet

Originál článek publikovaný na: Miliony Čechů bez signálu! O2 hlásí masivní výpadek, nejde internet ani volání

Mobilní síť O2 dnes ráno zkolabovala po celé republice Nefunguje volání, SMS ani mobilní internet, pevná síť funguje O2 potvrdilo problém a pracuje na řešení Uživatelé mobilních služeb O2 hlásí od dnešního pondělního rána rozsáhlý výpadek celé mobilní sítě. Lidé napříč republikou se potýkají s problémy s voláním, odesíláním SMS zpráv i mobilním internetem. Některým…

Tím, že skoro vše dělám přes Wi-Fi, tak různé výpadky často ani nezaznamenám. :grinning_face:

1 Líbí se

Žádné překvapení od nejhoršího zlodějského operátora naštěstí mám wifi a nikam nepotřebuji volat

Vše funguje Ostrava okolí. Za mě cajk. Ale pan chytrák Google nám to všem vysvětlil. Nap

Už vím kdo seš PANTR který zde měl několik účtu :slight_smile: konečně jsme tě prokoukl. Nejlepší značka LG a teďka Číňanek tak už chápu.

Těžko :joy: LG a Samsung :face_vomiting: nesmí do baráku takže smůla chlapče :joy:

Jojo odhalil jsem tě škoda. Většího bl… jsem fakt. Neviděl panter. Njn ty už jiný nebudeš. Kup si Číňanka za 3k a sni dál.

Jaký panter?ty bereš asi dobrý matroš co?

PANTR je přezdívka, nedělej že to nejsi ty to komediante. Stylem psaní jsi to jasně on. No nic aspoň vím co jsi za bl….

Mě může urazit jen inteligent a ne ten co má místo mozku :poop:

@Nemam_rad_Google @Jirka Tuhle debatu si prosím nechte do hospody, tady diskutujeme “výhradně“ na téma Miliony Čechů bez signálu! O2 hlásí masivní výpadek, nejde internet ani volání

Já jsem nezačal ale panáček má asi komplex :joy:

Tak nepokračuj, sám se sebou se nehádá.