Tohle bude cestovatele bolet. Předplatné pro Mapy.cz získává první obrysy a nebudou se vám líbit

Originál článek publikovaný na: Předplatné pro Mapy.cz získává první obrysy a nebudou se vám líbit

Český Seznam přišel s myšlenkou předplatného Slíbil, že zpoplatněny budou pokročilejší funkce První obětí je stahování offline map pro více států Už jsme informovali o tom, že Seznam naznačil, že budoucnost aplikace Mapy.cz bude spojená s předplatným. Podle Seznamu se mělo předplatné týkat nadstandardních funkci. Nyní aplikace Mapy.cz po aktualizaci zobrazila informaci o první prémiové…

Moc mi to nevadí a klidně si zaplatím ale je fakt že používám mapy.cz pouze na plánování výletů a pak exportuji GPX a používám jiné aplikace a to z jediného důvodu a to naprosté ignorování veškerých hodinek ze strany mapy.cz. Prostě mě nebaví čumět do mobilu když jsem na výletě.

Mapy.cz jsou zcela bez reklam, takže chtít u nich vše zdarma, je trochu rozmazlenost. A jelikož jde o suprovou aplikaci, tak si zaplatím i rád.

Jojo tak jak ty reklamy nemáš na seznamu co? A vůbec ti tam nevadí :smiley:

Seznam skoro nepoužívám. A Mapy.cz jedou i bez používání Seznamu. Zkuste to. :wink:

Hele ty musíš být hodně jednoduchý co? Ten tvůj foun bych chtěl vidět. Jj reklamy máme jenom na seznamu co? :smiley: raději konč

Proč řešíte reklamy, když tématem jsou Mapy.cz a v mapách žádné reklamy nejsou? Opakuji pro ještě jednodušší: Téma je Mapy.cz.

Tak popravdě, pokud bude možné stáhnout pouze jednu mapu offline, opět přejdu na Sygic nebo google mapy. Nejsem žádný velký cestovatel, takže se mi předplatné absolutně nevyplatí.

Tohle mi docela vadí. Před lety jsem si koupil plnou licenci na PalmOS zařízení. Pak na Windows mobile. Pak se to změnilo na Mapy.cz zadarmo, a teď abych si snad kupoval další licence, nebo předplatné.

1 Líbí se

Na Mapách používám Stopaře. Pokud budou chtít i penízky za to, tak není nic jednoduššího než Mapy smazat.

Já si zřejmě zaplatím, pokud půjde o rozumnou částku. Ale problém je, že na rozdíl od třeba Youtube (které si neplatím) zatím nevidím možnost rodinného předplatného. Děti mají v telefonech Mapy.cz a teď abych jim před školním zájezdem do Lince měnil výchozí stát?

Mnohem lepší by bylo 1 stát + jeden jiný region nebo třeba 15 regionů po celém světě, případně domovský + sousedící regiony.
Docela to na mě dělá dojem - pražákům to vyhovuje, ostatní se přizpůsobte.
Přitom zrovna v pohraničí je dost problém se signálem obecne…