České Mapy od Seznamu míří do světa. Přecházejí na adresu .com

Originál článek publikovaný na: https://www.svetandroida.cz/ceske-mapy-seznam-rozsireni-svetove-adresa-com/

Reklama Seznam spouští Mapy.com pro zahraničí, česká verze zůstává beze změny Navigace se rozšiřuje do dalších zemí a zlepšuje správu offline map Prémiová verze nabídne navigaci pro hodinky a nové typy tras Seznam oznámil rozšíření své mapové aplikace Mapy do zahraničí. Pro české uživatele se nic nemění, nově ale mohou aplikaci využívat i zahraniční uživatelé…

O hodinkách se pořád nemluví, škoda. Až bude na wearOs koupím. Jinak to nemá pro mě žádný smysl.

Jak nemluví? Je to na konci článku a je to z oficiálního zdroje.

Mapy.cz i ve verzi zdarma nabízí mnohem více, než potřebuji. Turistické značky, vrstevnice, trasování a možnost offline jsou pro mě naprosto super funkce. A název mapy.com (místo třeba maps.com) jenom podtrhuje naprostou dokonalost této služby.

Jo brzy :smiley: takových už jsem slyšel. Když nehodí ofiko datum, tak to brzy může být taky za hodně dlouho.

No jasně strašná dokonalost :smiley:

1 Líbí se

Jo jsou dobré :+1: ale že berou data od OpenStreetMap která jsou free a ještě za to chtějí zaplatit tak ať si ten svět strčí někam, raději použiji ty OpenStreetMap

Zaplatit chtějí za pár funkcí navíc. Mě teda také to omezení na jednu zemi nakrklo, ale pak jsem si řekl, že to je tak levné (ani ne 1 Kč denně!), že jim to rád dám. Když jsem byl v cizině, často byl na Seznamácké mapy větší spoleh než na ty od Googlu.

OpenStreetMap avšak mají mnohem méně informací. V nich panoramatické snímky, fotky a hodnocení a otvírací dobu restaurací nenajdu.

Tak víte o lepších mapách, které mají stejně či více informací a vše komplet v češtině?

Myslím že to nakrklo hodně lidí a google mapy nepoužívám jsou nepřehledné a prakticky k ničemu

No právě že naopak autem se mi od googlu jezdí 100x lépe. Jde vidět že autem podle seznamu asi moc nejezdís. Hlásí vše dost pozdě oproti googlu. Že ty jsi zaujatý proti googlu za to ti fakt nikdo nemůže.

Taky používám ty od seznamu, ale jen na pěší turistiku. Asi tak. Jinak u mě vede google.

1 Líbí se

Samozřejmě, že myslím hlavně na turistiku. U auta vede Waze a to je úplně jiné téma.

Nejsem si jistý na koho reaguješ. Je fakt, že podle Map od Googlu nejezdím, používám Waze. Ale Seznam Mapy se mně osvědčily v městech jako je Berlín, San Francisko nebo Soul - mimochodem v Koreji mapy od Googlu neukáží pěší trasu, Seznam mapy ano. Je to sice z politických důvodů, ale jako uživateli mně to bylo jedno. A offline podklady jsou občas k nezaplacení.

na kolo

FOSS navigace