Originál článek publikovaný na: Tohle ocení snad každý! Mapy.cz přidávají super funkci
Mapové aplikace jsou jedny z nejčastějších a nejužitečnějších použití mobilního telefonu Moderní mapové aplikace umožňují nahrávat fotografie míst běžných uživatelům Mapy.cz přináší změnu, která zajistí lepší vyváženost publikovaných fotografií Mapy.cz od Seznamu není třeba představovat. Jedná se o velice povedenou aplikaci a nechci ani říkat alternativu, protože já osobně je používám jako první volbu. Seznam…
Tak to mají některé cestovky, lákající na malebné pláže, po ptákách
1 Like
Pane Foltynku, nerad vam beru iluze ale tohle maji mapy.cz od devadesatych let. Fotky jsem tam nahraval jako malý.
Zajímavé, že to sami našli až teď Že bys přehlédl, že jde o sloučení fotografií z hodnocení do galerie? Je třeba číst nejen titulek.
Mapy.cz jsou nejlepší na turistiku. Jen mi vadí ta ignorace chytrých hodinek. Nechci offline navigaci přímo v hodinkách ale jen náhled mapy abych věděl kam jdu a nemusel neustále tahat telefon z batohu.
Místo toho se učím používat krkolomný nepřehledný LOCUS.
Martine, jednak jste zřejmě nepochopil, v čem spočívá ta novinka, a jednak se také pletete v čase: Mapy.cz – Wikipedie
1 Like