Z dovolené už nebudete zklamaní! Mapy.cz nově ukazují pravdivé fotky

Originál článek publikovaný na: Tohle ocení snad každý! Mapy.cz přidávají super funkci

Mapové aplikace jsou jedny z nejčastějších a nejužitečnějších použití mobilního telefonu Moderní mapové aplikace umožňují nahrávat fotografie míst běžných uživatelům Mapy.cz přináší změnu, která zajistí lepší vyváženost publikovaných fotografií Mapy.cz od Seznamu není třeba představovat. Jedná se o velice povedenou aplikaci a nechci ani říkat alternativu, protože já osobně je používám jako první volbu. Seznam…

Tak to mají některé cestovky, lákající na malebné pláže, po ptákách :slight_smile:

1 Like

Pane Foltynku, nerad vam beru iluze ale tohle maji mapy.cz od devadesatych let. Fotky jsem tam nahraval jako malý.

Zajímavé, že to sami našli až teď :slight_smile: Že bys přehlédl, že jde o sloučení fotografií z hodnocení do galerie? Je třeba číst nejen titulek.

Mapy.cz jsou nejlepší na turistiku. Jen mi vadí ta ignorace chytrých hodinek. Nechci offline navigaci přímo v hodinkách ale jen náhled mapy abych věděl kam jdu a nemusel neustále tahat telefon z batohu.
Místo toho se učím používat krkolomný nepřehledný LOCUS.

Martine, jednak jste zřejmě nepochopil, v čem spočívá ta novinka, a jednak se také pletete v čase: Mapy.cz – Wikipedie

1 Like