Proč koupit Google Pixel 8? Existují dva nové důvody, které vás možná přesvědčí

Originál článek publikovaný na: Proč koupit Google Pixel 8? Existují dva nové důvody!

Google Pixel 8 patří k nejzajímavějším mobilním telefonům na trhu Za rozumnou cenu nabízí špičkový fotoaparát a skvělou podporu Ukážeme vám dva nové důvody, proč tomuto stroji dát šanci V poslední době se stále častěji mluví o budoucí řadě Pixel 9, úniky přichází každý týden. Zapomínat ale nesmíme ani na současné modely Pixel 8 a…

jo jo smarty.cz telefon objednán a zaplacen všude píši jak je skladem že okamžitě odesílají tak po víc jak týdnu že začátkem týdne pak koncem a pak zase začátkem příštího týdne jsem objednávku zrušil a raději si připlatit 400 u alza a za 12 hod jsem ho měl doma

1 Líbí se

Díky za zkušenost, já se Smarty v minulosti problém neměl, ale v letošním roce ještě zkušenost nemám

Pixel 8 mám a jsem maximálně spokojený… Doporučuji! Do jiného android telefonu bych momentálně nešel…poměr cena, výkon…

2 Líbí se

Na ekosystému Pixel telefonů (dříve Nexus) jsem už roky a taky mě zatím nepřesvědčilo nic pro přechod jinam. Tedy jen ty drobné překážky, že v ČR stále nemají oficiální zastoupení a tak ani podporu :poop:

Díky za zkušenost, Pixel svou sílu určitě má