Skvělá vstupenka do světa Pixelů! Loňskou vlajku teď v Česku pořídíte za super cenu

Originál článek publikovaný na: Češi, chcete si koupit Pixel? Ten loňský je teď k dostání za famózní cenu!

Google Pixel 8 je nyní k dostání v Česku za 12 990 Kč Nabízí procesor Tensor G3, 120Hz OLED displej a skvělé fotoaparáty V porovnání s Pixelem 8a přináší lepší výbavu, zatímco oproti Pixelu 9 je výrazně levnější Pokud jste někdy toužili po telefonu Google Pixel, ale odrazovala vás vysoká cena, máme pro vás dobrou…

Už bych nikdy,nekoupil mobil,který má jen 128 giga uložiště,ještě za takové peníze,mám pixel 6 už nemám místo…

Jasně, třeba já. Většinu dat mám k dispozici v claudu :). Lokální uložiště tedy pro mě není tak zásadní.

A co tam máte? Mám plno aplikací, telefon přes 2 roky, fotky, atd a zabráno 58 GB.

1 Like

To by mě vlastně taky zajímalo. Jediné co by mohlo zabírat tolik místa je

• foto
  • video
  • hudba
  • mapové podklady

Otázkou je, co z toho má smysl skladovat lokálně v telefonu a proč?

Nikdy v životě bych si už pixel nekoupil. Říkal jsem si “to bude krásný čistý rychlí android”. Přešel jsem z Xiaomi Mi10T na pixel 8. Popravdě čtečka prstů mizerná, reakce systému mizerná, reakce otáčení displeje mizerná, fotky horší, možnost upravit systém (hlavně plochu) horší. No nějak tocsntim pixelem dožiju, je to služební, ale pislxelciz si nikdy nekoupím. Veliké zklamání. Opravdu veliké.

Pixel je jednička, super kompaktní odolný mobil a výborný foťák v jednom s čistým Androidem. Zatím mi slouží Pixel 5, kde je ohromná výhoda neomezeného cloudového úložiště fotek zdarma, což Google u vyšších modelů už stopnul. Dřív jsem měl Motorolu a uvažoval i o Sony, ale Pixel rozhodně za tu cenu stojí. Nechci v ruce držet čínskou lopatu, Pixel drží kompaktní rozměr a umí vše potřebné, prostě ideální a praktický fotomobil, co vydrží.

1 Like

Minimálně ve kvalitě fotografií bych s Vámi nesouhlasil, ovšem může to být subjektivní. Z vašeho příspěvku vyplývá, že si musíte kupovat za vlastní peníze služební telefon. :wink:

Tak dobry mobil koupím osobně jen,abych točil ve 4k a fotit v nejvyšší kvalitě, za ty roky se zaplní telefon, ono cloud mam 200 giga,ale to bych musel i z telefonu mazat,nevim a zatím jsem na to nepřišel,jeslí jde nastavit telefon,ze neulozi v telefonu, ale přímo na cloud,udivuje mě komentář od některých, co tam kdo má, ale chápu,někdo si koupí iPhone za 35 litrů a nefotí,natočí, proc ho teda má?

Za stejnou cenu bych spíše vzal Pixel 7 Pro. Ta podpora tam bude ještě dlouhá. Sám jsem za stejné peníze loni bral Pixel 6 Pro. A proč Pro verzi? Větší display a výborný teleobjektiv.

Myslím, že v Google Fotkách si to co je v telefonu (jen to poslední a nejpoužívanější) a co v Claudu (vše co se má zálohovat), si z pohledu místa v telefonu řídí telefon sám. Takže uživatel se v podstatě nestará :slight_smile: