Originál článek publikovaný na: Google bude rozdávat! Pokud si koupíte Pixel 9, dostanete spoustu dárků
Google nabízí lákavé bonusy k nákupu řady Pixel 9, včetně předplatných služeb zdarma Evropští zákazníci mohou získat dvojnásobné úložiště a bonus za výkup starého zařízení Telefony Pixel 9 budou představeny 13. srpna 2024, slibuje atraktivní nabídku pro zákazníky Google konečně pochopil, jak může snadno, levně a přitom účinně popostrčit lidi ke koupi telefonů Pixel. Nebudeme…
Google Pixel 9 Pro. Nenašel jsem nikde váhu, snad to nebude moc. Teď mám Samsung S22, a malé rozměry a nízká váha jsou super. Tak uvidíme.
No nevím všechno co nabízí už si dávno platím takže takové akce úplně k ničemu možná jenom větší kapacita paměti ale to mne zase odrazuje že 9 se mě uz nelíbí vypadají spíš jako čajna foun.
Na Pixel 9Pro sa tesim aj ja. To bude konecne telefon na ktory cakam
Ocenil bych spíše cenu odpovídající HW a ne balíček zbytečných věcí. Ty nejlepší AI věci stejně nefungují v češtině, stejně jako Google assistant, takže většině budou k ničemu. Úložiště mi běží na Synology a 256GB mi stačí… Výkupní ceny bývají naprosto tragické, takže ani bonus to nezachrání a uniklé prodejní ceny jsou úplně mimo. Klidně bych zkusil 9Pro, ale ne skoro za 30k s odpadním CPU. To si raději počkám na Galaxy S25, koupím iPhone nebo nadupanou čínskou vlajku.
S tym HW a cenou mas pravdu a stve ma to. Posledne dni dost rozmyslam aj nad tym iPhonom a to som mal vzdy iba Android telefony
Co jsem tak četl tak pixel 9 (pro) je jen trošku vylepšený pixel 8 (pro). ve třech velikostních rozměrech což je super podle mě. Spíše než Pixel 9 bych si počkal na Pixel 10. Ten podle informací má být fakt dobry i hardvérově a zcela nový procesor.
S těmi výhodami to bude asi jak posledně i Pixel 8. To znamená jen pro nové uživatele co ještě tyto výhody nevyužili. Jinými slovy pokud už jste měli YouTube zadarmo s pořízením nějakého předchozího pixelů tak teďka už máte smůlu Jedině, že by změnil Google politiku.
To je tiez pravda ze pockat na 10 seriu bude asi najlepsie. Aj ked teraz mam Pixel 8 a necitim ze by mi chybal vykon to fakt nie vsetko mi ten telefon zvlada akurat ma trochu vytaca vydrz baterie
Uvidim ake budu testy a recenzie a tak a potom sa rozhodnem
ja se tesil na 9 Pro,ale kdyz vidim ty ceny a vybavu,tak radeji asi poridim 8 Pro…sice ma 9 hezci design,ale nebudu za to platit 13 tis navic…