Originál článek publikovaný na: Přelomová vědecká studie: Videohry zlepšují duševní zdraví
Podle japonských vědců hraní na konzolích a počítači zlepšuje duševní zdraví U zkoumané skupiny lidí vzrostl pocit životní spokojenosti Hranicí jsou 3 hodiny hraní denně Pokud se rádi chvíli odreagujete hraním na PlayStationu, Xboxu nebo počítači, nemusíte už mít žádné výčitky. I když existují různé vědecké studie, které častému hraní přisuzují vznik závislosti a zhoršování…
Behem lock downu bylo na psychiku prospěšné téměř vše, aby se člověk zavřený v bytě nezbláznil. Zavání to teda další cílenou manipulací. Navíc Japonci jsou zcela jiná mentalita něž právě třeba Češi, takže takový výzkum je jen úsměvný a zcela zbytečný.
Ono, asi to bude taky hra od hry. Já nevím jak vy, ale mě to někdy naopak dost stresuje a nevím, jestli mi to přidává na duševním zdraví
Tak rok zpět se psalo že hraní her degeneruje mozek a lidi jsou pak hloupá stvoření a najednou je to obráceně , jak píše pán víš je to jen manipulace
No minimalne vcera kdyz bylo okolo triceti to dost pomohlo. Poradim si mit naistalovano povicero zanru idealne neco co da hrat fakt epizodicky . Chcete nekoho zatrelit, nebo si zajet Finskou rally do toho. Hlavne kdyz se u toho da vypnout. Taky se rozhodne nebat starejch klasik.