Tohle změří síly se Steam Deckem a Switchem! Sony tajně vyvíjí kapesní PlayStation 6

Originál článek publikovaný na: Odhaleno: Kapesní PlayStation 6 bude brutálně výkonný a rozjede údajně PS5 hry

Handheld PlayStation 6 údajně nabídne výkon mezi Xbox Series S a základním PlayStation 5 Speciální SoC obsahuje výrazně méně než 40 výpočetních jednotek a je optimalizovaný pro nízkou spotřebu Hry z PS5 si zahrajete, ale počítejte s nižším rozlišením a snímkovou frekvencí Tak se nám to zase pěkně rozjíždí. Zatímco Sony pořád oficiálně nepotvrdilo ani…

1 Líbí se

Před pár lety jsem jel na vlně hypu PS5. Kupoval jsem jí necelý rok po vydání, kdy se na mě usmálo štěstí s objednávkou. Rozdíl oproti PS4 Pro je to opravdu znatelný. Dneska mi PS5 úplně stačí na těch pár AAA her typu Elden Ring, Baldur’s Gate 3 nebo nově Kingdom Come 2. Playstation exkluzivní hry mě přestaly zajímat. Převážně se jedná o akční adventury, které se hrají vesměs stejně, akorát jsou v jiném prostředí. Našel jsem si cestu opět k Nintendo Switch a na to nedám dopustit. Konzole se v pohodě vejde do batohu na cesty, dají se na tom hrát zábavné indie tituly nebo i Nintendo exkluzivity a to kdekoliv a kdykoliv. Handheld od Sony mě osobně nechává chladným a raději si užiju zábavu se Switch 2.