Nejlepší emailový klient pro Android? Emaily rychle, jednoduše a na jednom místě

Originál článek publikovaný na: Nejlepší emailový klient pro Android? | Svět Androida

S rostoucím počtem emailových adres začíná být jejich obsluha nepohodlná, zejména když jich máte více od stejného poskytovatele. Abyste se nemuseli neustále odhlašovat/přihlašovat a nechodila vám tuna notifikací, nabízí řešení tzv. emailový klient, který slouží jako hromadná schránka. Některé aplikace navíc vypadají o poznání lépe než emailové schránky oficiálních poskytovatelů. Do výběru jsem zařadil aplikace,…

2 Líbí se

Já považuji za nejlepší FairEmail ( vyzkoušel jsem jich opravdu dost )

1 Líbí se

Používám Email od Samsungu. Přehledné, dobře nastavitelné .

Vyzkoušel jsem jich hodně ale používám Mail.ru

V čem je ten Mail.ru tak zásadně lepší než ostatní?

Používal jsem dlouho K9-Mail, který byl dobrý. Teď používám FairMail, který je lepší. Oba k dispozici v F-Droidu.

Už tím že není západního provedení

To mi moc neřeklo. Nešlo by to konkrétněji?

Já mám roky v oblibě Blue Mail, je hodně podobný Mozille Thunderbird, který používám na PC pro všechny moje e-mailové adresy. I jako prohlížeč preferuju Firefox před Chromem.

1 Líbí se

Dlouho jsem používal Spark, ale teď jedu zásadně na Gmailu :slight_smile:

Já mám obyčejný “Email” (tak se to jmenuje) od Edison software a super. Bez jakýchkoli problémů. Mimochodem co je to “západní provedení”? :smiley:

Dobrý point s tím “západní provedení”, taky mě to zajímalo. Třeba nám to @Flakota_Hovezi vysvětlí.

Osobně používám Gmail jak pro osobní, tak pro pracovní využití a zatím jsem spokojený. Nebo možná moc pohodlný, a nic mě zatím nevyhnalo hledat jiné alternativy :).

Gmail samozřejmě taky používám, ale mám ještě staré seznamácké emaily, které občas používám. Hlavní ofiko reprezentativní a jeden pro zahraniční mám normálně gmail.

1 Líbí se

Pokud se dobře pamatuji, tak, když jsem v Androidu zkoušel Outlook, tak v něm nefungoval mail Centrum. Proto jsem používal TypeApp a nyní BlueMail, což vlastně jedno jsou. A tam funguje vše k naprosté spokojenosti. Což neplatí o Gmailu, ani Outlooku.

Za mě jednoznačně FairEmail