Návod: Jak nainstalovat O2 TV 2.0 na jakékoliv Google TV a Android TV zařízení

Originál článek publikovaný na: Návod: Jak nainstalovat O2 TV 2.0 na Google TV a Android TV

Migraci společnosti O2 na novou verzi aplikace O2 TV 2.0 bych označil za jeden z největších failů v historii českých operátorů. Firma slibuje „zcela nový zážitek“, což je poměrně trefné, vzhledem k tomu, že přímo nezmínila, zda půjde o zážitek pozitivní, či negativní. O2 TV 2.0 je nyní ve špatném stavu Od začátku mám s…

1 Like

Je tento návod ještě aktuální, nevíte někdo? Případně proč vy používáte O2 TV 2.0?

1 Like

Uvažuji o koupe Tv android a chtěl bych sledovat O2 tv je tento návod stále funkční ?? díky za odpověď.

Ano, naposledy jsem si přes něj O2 TV instaloval asi před měsícem a fungoval :slight_smile:

Ano právě jsem nainstaloval!

1 Like

Jak pak O2 ovládáte? Chápu dobře, že je to verze pro Android telefony a tablety? Předchozí verzi jsem měl přímo pro android TV, ale dneska přestala fungovat

Právě jsem se tím proklikal a v Kodi to funguje skvěle … DÍKY autorovi! Jen se mi tedy nikde nepodařilo aktivovat nahrání aktuálně přehrávaného pořadu - nalezl jsem jen naplánování nahrávání dopředu? Asi to není zásadní, mohu nahrávání aktivovat v PC, nebo mobilu, jen mne překvapilo, že to tam nevidím…

1 Like

Nainstalovali jsme do KODI přesně podle návodu, ale nelze nám spustit. Píše nám to, že nelze stáhnout data z O2. Máme KODI 20.5. Nevíte někdo prosím co s tím? Momentálně jsme bez televize a kupovat předražený set-top box se nám nechce.

1 Like

Nainstaloval jsem Kodi i O2 TV doplněk dle návodu a O2 TV sice funguje, ale castování do Google Chromecast nefunguje. Pač jsem O2 TV aplikaci nikdy před tím nepoužíval, nevím, zda-li je problém v O2 TV obecně (castování tam nefungovalo nikdy) nebo v Kodi (castování nefunguje pouze v O2 TV instalované přes Kodi). Z článku jsem pochopil, že si autor stěžuje na nemožnost castování do Google Chromecastu z nové O2 TV 2.0 aplikace, což (jak jsem pochopil) v předchozí verzi fungovalo, a návod zde měl ukázat, jak problém vyřešit. Tak mně nevyřešil.

ano, ale roztáhne se na celou obrazovku a funguje velmi podobně jako nativní Google TV/Android TV appka :slight_smile:

To asi ještě nejde :slight_smile: ale waladir ho pravidelně updatuje, tak se třeba jednou dočkáme. Jsem rád, že jsem mohl pomoci :innocent:

Máte pořád stejný problém? Možná bych zkusil downgrade, mě to na Kodi 20.2 jede bez potíží

castování O2 TV zakázalo společně s O2 TV 2.0. Váš dotaz jsem přiznám se, úplně nepochopil - chcete castovat z mobilu na televizi?

na zařízení xiaomi mi stick 4k (android TV) funguje dobře, pokud ale naistaluju na umax u-box a9 (android 9 pro tablety), tak vždy nainstaluje verzi pro tablety - poté je nemožné ovládat ovladačem

Ano, chci castovat video z mobilu do Google Chromecastu, který je zastrčený v televizi.

Byl jsem všude (PC,NB,mob.) donucen naistalovat novou verzi - stará prostě přestala fungovat ! Ale protože vlastním tv Samsung -system TIZEN - a ta je asi málo rozšířená !! , nejde mi nová aplikace nainstalovat. Doufám ,že návod na Android TV bude fungovat i zde. A potvrdím nemožnost sdílení TV z mobilu u Andr.13 - u And.14 je “nějaká nová” funkce,která to po povolení umožní. Jméno nevím, povolil jsem a už bez odinst. nezjistím.
Samotná nová O2TV2.0 stojí slušně řečeno …za nic !! . Chaotické, mění sám nastavení stanic , atd.!

Stále stejný problém, nelze stáhnout data o O2 TV. Zkusíme downgrade, snad to pomůže.
Díky za radu.