Originál článek publikovaný na: Návod: Jak nainstalovat O2 TV 2.0 na Google TV a Android TV
Migraci společnosti O2 na novou verzi aplikace O2 TV 2.0 bych označil za jeden z největších failů v historii českých operátorů. Firma slibuje „zcela nový zážitek“, což je poměrně trefné, vzhledem k tomu, že přímo nezmínila, zda půjde o zážitek pozitivní, či negativní. O2 TV 2.0 je nyní ve špatném stavu Od začátku mám s…
Je tento návod ještě aktuální, nevíte někdo? Případně proč vy používáte O2 TV 2.0?
Uvažuji o koupe Tv android a chtěl bych sledovat O2 tv je tento návod stále funkční ?? díky za odpověď.
Ano, naposledy jsem si přes něj O2 TV instaloval asi před měsícem a fungoval
Ano právě jsem nainstaloval!
Jak pak O2 ovládáte? Chápu dobře, že je to verze pro Android telefony a tablety? Předchozí verzi jsem měl přímo pro android TV, ale dneska přestala fungovat
Právě jsem se tím proklikal a v Kodi to funguje skvěle … DÍKY autorovi! Jen se mi tedy nikde nepodařilo aktivovat nahrání aktuálně přehrávaného pořadu - nalezl jsem jen naplánování nahrávání dopředu? Asi to není zásadní, mohu nahrávání aktivovat v PC, nebo mobilu, jen mne překvapilo, že to tam nevidím…
Nainstalovali jsme do KODI přesně podle návodu, ale nelze nám spustit. Píše nám to, že nelze stáhnout data z O2. Máme KODI 20.5. Nevíte někdo prosím co s tím? Momentálně jsme bez televize a kupovat předražený set-top box se nám nechce.
Nainstaloval jsem Kodi i O2 TV doplněk dle návodu a O2 TV sice funguje, ale castování do Google Chromecast nefunguje. Pač jsem O2 TV aplikaci nikdy před tím nepoužíval, nevím, zda-li je problém v O2 TV obecně (castování tam nefungovalo nikdy) nebo v Kodi (castování nefunguje pouze v O2 TV instalované přes Kodi). Z článku jsem pochopil, že si autor stěžuje na nemožnost castování do Google Chromecastu z nové O2 TV 2.0 aplikace, což (jak jsem pochopil) v předchozí verzi fungovalo, a návod zde měl ukázat, jak problém vyřešit. Tak mně nevyřešil.
ano, ale roztáhne se na celou obrazovku a funguje velmi podobně jako nativní Google TV/Android TV appka
To asi ještě nejde ale waladir ho pravidelně updatuje, tak se třeba jednou dočkáme. Jsem rád, že jsem mohl pomoci
Máte pořád stejný problém? Možná bych zkusil downgrade, mě to na Kodi 20.2 jede bez potíží
castování O2 TV zakázalo společně s O2 TV 2.0. Váš dotaz jsem přiznám se, úplně nepochopil - chcete castovat z mobilu na televizi?
na zařízení xiaomi mi stick 4k (android TV) funguje dobře, pokud ale naistaluju na umax u-box a9 (android 9 pro tablety), tak vždy nainstaluje verzi pro tablety - poté je nemožné ovládat ovladačem
Ano, chci castovat video z mobilu do Google Chromecastu, který je zastrčený v televizi.
Byl jsem všude (PC,NB,mob.) donucen naistalovat novou verzi - stará prostě přestala fungovat ! Ale protože vlastním tv Samsung -system TIZEN - a ta je asi málo rozšířená !! , nejde mi nová aplikace nainstalovat. Doufám ,že návod na Android TV bude fungovat i zde. A potvrdím nemožnost sdílení TV z mobilu u Andr.13 - u And.14 je “nějaká nová” funkce,která to po povolení umožní. Jméno nevím, povolil jsem a už bez odinst. nezjistím.
Samotná nová O2TV2.0 stojí slušně řečeno …za nic !! . Chaotické, mění sám nastavení stanic , atd.!
Stále stejný problém, nelze stáhnout data o O2 TV. Zkusíme downgrade, snad to pomůže.
Díky za radu.