Konečně! Poslední aktualizace Androidu mě zbavila otravného problému s vzhledem domovské obrazovky

Originál článek publikovaný na: Sláva! Aktualizace Androidu mě zbavila problému s vzhledem domovské obrazovky

Pixel UI umožňuje přebarvit ikony tak, aby ladily s vaší tapetou Některé aplikace se až do poslední aktualizace vzpouzely Android 16 QPR2 Beta 1 konečně vynutila přebarvení u všech ikon Google patrně začal na Pixely rozšiřovat novou beta verzi operačního systému Android 16. S aktualizací QPR2 Beta 1 se na můj Pixel 9 Pro XL…

Nevím jak u Pixelu, ale mně po poslední aktualizaci šokovalo a zároveň naštvalo, jak zpaskvilili Volání… reps. obrazovky pro telefonování. Tak obrovské ikony….nelíbí se mi to.

4 Líbí se

U Pixelů se aplikace Telefon a s tím i samotné rozhraní pro volání změnilo také výrazně. Popravdě mi ale nový design vyhovuje a líbí se mi. No jak se říká, sto lidí… :smiley:

Není jak si tohle můžu dávno na jiné značce nastavit :slight_smile:

Automatické přebarvování je zlo, funkce barvení googlových aplikací podle tapety mě donutila používat černobílou tapetu, protože mi systematicky všechno barvila do růžova. Vypadalo to jako telefon pro Barbie nebo pro gaye a vypnout se to nedá.

2 Líbí se

Jsou to pytlíci…!

Před deseti lety mi LG dovoloval podržením úplně si personalizovat ikony aplikací na buď předdefinované nebo dokonce na cokoliv ve vlastní galerii fotografií… boží !

Nechápu jak někdo na Androidu může mít Apple styl všech ikon na ploše :man_facepalming: zásadně vše schované v menu abych měl čistou tapetu.

Mě ten pixel launcher pořád nevyhovuje. Takže zůstanu u nova launcheru!

U Google platí “čím nepřehlednější, tím líp” - stačí se podívat na jejich mapy.