Originál článek publikovaný na: Co se děje s telefony Pixel? Uživatelé hlásí záhadný nárůst výkonu, Google zatím mlčí
Reklama Telefony Pixel začaly v benchmarku Geekbench 6 dosahovat vyššího skóre v GPU Zlepšení se týká všech modelů, které podporují Vulkan API Je to pravděpodobně výsledkem aktualizace ovladačů Telefony Google Pixel nejsou zrovna známé tím, že by excelovaly v grafickém výkonu. Přesto se nyní objevila zajímavá novinka – Google vydal aktualizaci, která výrazně zvyšuje výkon…
A v reálu nepozná nikdo nic kromě her.
Kde jinde bys chtěl poznat grafický výkon? Na mobilu moc lidí grafické programy asi spouštět nebude.
No myslel jsem všude možně v OS.
Tak grafika se používá na animace a ty jsou už optimalizované, tam nemáš moc co poznat.
No když jsem měl nedávno 9xl v ruce ty animace hodně velká bída, takže trošku víc poznat to fakt jde.
No já nevím, od léta mám Pixel 8a a když jsme ho porovnávali s Oneplus 12, který má kamarád, rozdíl v plynulosti nebyl moc znát. Maximálně má Oneplus trochu lépe vypadající animace, ale i přesto, že je 2x výkonnější a dražší, oproti Pixelu to skoro znát nebylo.
Tak já srovnával s S25U a znát to teda bylo. Hlavně pixel dost až hodně topí. Takže ta jejich Tegra je fakt bída. Chvíli jsem měl v pozadí zaple video a díval jsem se na kameru. Neskutečné co pixel předváděl za teploty.
A co můj 9 Pro Fold?