Google chystá husté vylepšení zamykací obrazovky. Tohle bude Pixelům každý závidět

Originál článek publikovaný na: Google chystá husté vylepšení zamykací obrazovky. Tohle bude Pixelům každý závidět

Reklama Google testuje čistší rozvržení zamykací obrazovky pro telefony Pixel Datum a počasí se přesunuly k hodinám Toto čistší rozložení je schované v Androidu 16 Beta 4, ale není běžně aktivní V nejnovější beta verzi Androidu 16 se objevilo vylepšené rozvržení zamykací obrazovky, které zatím není aktivní pro všechny. Google si pohrává s novým designem,…

No jasně že se mi nový layout líbí, občas se Google sekne a vydá nějakou blbost, ale design jde přes ta léta konzistentně dopředu. Vždy jsem byl nadšený z nové verze androida… Úžas z pokroku mezi ginger bread a kit-kat, pak čekání na material design (verze 1) - pro technofila a fanouška androidu jako já, úplná radost. Od té doby v každé verzi nějaká změna k lepšímu - nastavení, přechod na horizontální přehled otevřených aplikací, volume slider na právo, lepší notifikace nebo přechod na gesta a změny UI a UX s tím spojené, neopomínaje úžasnou vibrační odezvu na pixelech. Poslední dobou už to nejsou velké skoky, snad až na možnost nastavení barev systému tak aby ladily s tapetou.

UI už je tak vyspělé, že slavíme přesunutí systémového widgetu :slight_smile: . Je dost možné, že nadále neuvidíme moc velkých změn, ale jsem si téměř jistý, že pak za 5 let uvidím starý screenshot z aktuální verze a zase si uvědomím jakou cestu pan android ušel. Za předpokladu, že Evropská unie nedonutí Google design zhnusnit aby ostatní systémy měli na trhu šanci :smiley: