Originál článek publikovaný na: Jak přepnout Google Gemini do češtiny a jak se vypořádat s problémy?
Mobilní aplikace Google Gemini nyní plně funguje v českém jazyce Přepnout ji do češtiny není těžké, ale můžete u toho narazit na komplikace Poradíme, jak se s nimi vypořádat, abyste mohli s AI pohodlně konverzovat Google Gemini nyní plně funguje v českém jazyce, kromě textové komunikace a hlasového výstupu konečně ovládá i hlasový vstup. Umělé…
U SGS23+ jsem nezaznamenal žádný problém.
Čeština funguje, ale pořád mi tam chybí funkcionalita Google Now či jak se to jmenovalo. Přečíst SMS, zavolat někomu, zapnout něco v nastavení mobilu. Vím, že to umí Assistant, ale ne v češtině. Snad se to Gemini naučí…
V titulku, který zmiňuje češtinu, je pravopisná chyba schválně?
Hezké, že jde přepnout Google Gemini do češtiny. Jak přepnu Světandroida do češtiny? Pádové otázky S kým / s čím - 7.pád
Člověku se občas nechte věřit, co to proboha napsal… Díky za upozornění
Však tam na tom obrázku v bodě 1. nemáte Gemini, ale Google asistent. Gemini jde normálně přepnout do češtiny. Na rozdíl od Google asistenta, který je už dávno pasé.
Který screenshot myslíš? Dáš pls. odkaz.
Zdravíčko, já jsem na problém narazil. Mám Samsung S24 Ultra a když prepnu Gemini do češtiny tak telefon přestane reagovat na příkaz ,Hej Google". Nějaké rady co s tím? Díky!:))
Byly doby, kdy jsem mohl dát česky povel k vytočení hovoru, zapsal poznámku, přidal událost v kalendáři a malé částky jsem zaplatil přiložením mobilu s rozsvíceným displejem. Můj mobil je mnohem méně použitelný, než před 3 lety. Tak moc děkuji, Google
Je to tak, jsem na tom u mé S24Ultra stejně. Čeština ok, ale přestal fungovat příkaz Hey Google. Jen v pravém horním rohu displeje problikne ikona mikrofonu, ale aplikace se nespustí. Nějaké rady?
Ahoj, jenže k tomuhle de dostaneš přes tu aplikaci Gemini. Přes nastavení - jazyky tě to může hodit semka. Proto musíš aplikaci přeinstalovat, aby ti to ukazovalo správnou nabídku :))
Podle vaších postřehl to vypadá, že se tak děje jen na zařízeních Samsung. Je tady někdo komu s telefony Samsung funguje?
Aha, už rozumím, no v zásadě máš pravdu. Ale je to jak píše kolega @kurfy. Popkud Google Asistenta nahradíš Gemini, můžeš se dostat do stavu, kdy sice máš Gemini, ale ukazuje ti to tuto obrazovku. Důležité je, že už víme jak se to dá řešit.
POCO F 5, píše že není ve vaší zemi podporován
Díky za feedback, dělá to ve více případech a nebude to nejspíše záležet na značkách telefonů. Ale v článku je návod, jak to vyřešit Jak přepnout Google Gemini do češtiny a jak se vypořádat s problémy?
Ano, tak to je.
V nastavení si vybereš, s čím chceš pracovat.
Gemini ? Asis. Google ?