Google rozšiřuje nový vzhled Gemini pro Android. Už ho máte také?

Originál článek publikovaný na: Google rozšiřuje nový vzhled Gemini pro Android. Už ho máte také?

Reklama Google Gemini nyní podporuje české hlasové pokyny a konverzace na Android zařízeních Nové překrytí Gemini nabízí kompaktnější design s barevnými prvky a zvýrazněným mikrofonem Funkce se postupně rozšiřuje mezi uživatele, možná už se dostala i k vám Není to tak dlouho, co jsme vás informovali o novém vzhledu překrytí Google Gemini na zařízeních s…

Ano už ho mám ale neumí to co umět má. Budík nastavit neumí. Říká že na to je třeba asistent. Nebo jsem chtěl ať mi najde levnou dovolenou v červnu a řekl že nemůže najít letenky protože nemá přístup k internetu. Když jsem chtěl ale jen ať najde letenky tak našel ale neumí to uložit do poznámek, nabídl mi že to pošle do emailu. Tvrdil že to odeslal ale nic nepřišlo. Tak mi nabídl že mi to pošle v SMS ale ta taky nepřišla. A pak řekl že nemůže posílat zprávy. Takže funguje mnohem hůře než před tím .

Mně to nastavit budík umí. Umí i přidat upomínku do kalendáře. Nic jiného jsem zatím nezkoušel. Mám Xiaomi 12T Pro.

Když je mobil připojený přes data mobilního operátora, umí i vyfotit , ale přes WI-FI jen otevře aplikaci Fotoaparát a čeká až si tu fotku vycvaknete sami :joy:

Nastavit budik jde ! Počasí a stupně Celsia také umí, řídí se podle polohy, funguje i v aplikaci Fotografie, v Gmailu hlásí nové příchozí maily , Dokumenty , tabulky , Telegram , WhatsApp nemám , tak tam nevím , ale krom Zpráv…u ních hlásí , že jsou ve vývoji u vývojářů . Otevře téměř všechny aplikace co mám v mobilu, včetně přehrávačů videí a hudby .Otevře i aplikaci Telefon, ale volat ani vyhledat telefonní číslo zatím neumí. Odkazuje na vývojáře . :hugs:
Mobil P6P .

3 Líbí se

Já Samsung S24 Ultra a nejde to

Všechna propojení Gemini s aplikacemi Google rozšiřuje postupně, tedy pokud je nemáš nyní, mělo by stačit pouze čekat (vím, že to asi nerad slyšíš, ale nevím o tom, že by to šlo nějak vynutit)

Tebe na Samsung to pride asi s novou aktualizaciou na OneUI7. Na Pixely od Googlu sa to uvolnuje na Google aplikacie postupne tak ako pise Adam.
Mozno to je aj tym ze Gemini a Samsung apky budu podporovane az v novom OneUI7 si myslim

Tak u mě bohužel zatím nastavení budíku, otevírání aplikací, atd. Nefunguje, ale příjemně překvapilo perplexity pro, které mám na rok zdarma od T-Mobile a otevírat aplikace umí, dokonce mi to najde co chci ve Spotify aplikaci, umí upozorňovat… Škoda, že neumí i budík. Vytáčet taky umí, ale když vyslovím kontakt, řekne to, že není nalezen, ale když nadiktuji číslo, světe div se, vytáčí… Takže zatím ho mám nastaven jako výchozí asistent…

Zkoušela jsem nadiktovat číslo,ale nefunguje to tak, ale hlas při psaní čísla začal cosi povídat a tak jen tak pro sebe ,jsem polohlasně procedila mezi zuby :Ticho bud a celá aplikace se rázem vypnula :joy: :rofl: Tak to nás teda doma rozesmálo :smiley:

perplexity pro mi Spotify neotevře ale jen najde co chci. Říká že neumí otvírat aplikace.

Gemini? Tak to je dobrý :joy::joy::joy:

Tak já když řeknu otevři a název jakékoliv aplikace, tak mi ji to otevře :slightly_smiling_face:

Syn se smál : Mamčo, i to Gemini má respekt před tebou :yum:! A poslechne na slovo :smiley:

1 Líbí se

Jak píše Lukáš. Přímo na Samsung Unpacked bylo řečeno, že s OneUI 7 by mělo přijít propojení i se Samsung aplikacemi. Dříve bych to ani nečekal. Taky mám S24 Ultra, tak jsem na to zvědavý. Už jsem přestal platit ChatGPT a vyzkouším Gemini Pro. Nechce se mi přecházet, ale jestli budu mít díky tomu lepší propojení s telefonem, tak mi to přijde rozumnější.

1 Líbí se