Originál článek publikovaný na: To nikdo nečekal! Špičkové AI funkce Gemini budou k dispozici na všech Androidech
Reklama Project Astra přichází ke všem uživatelům Gemini Advanced bez ohledu na zařízení Bezpečnostní prvky nabídnou automatické vypínání kamery při přerušení používání Google postupně stahuje původní beta verzi kompaktního rozhraní Dlouho očekávané rozšíření funkcionalit Gemini Live konečně dostává konkrétní obrysy. Google překvapivě oznámil, že funkce Camera Live a sdílení obrazovky nebudou jen výsadou prémiových modelů,…
Ještě že tenhle nesmysl není důležitý:roll_eyes: deaktivace nebo smazání to jistí proč to lidem vnucují to prostě nepochopím až si to rozhodne uživatel
Nikdo to nikomu nevnucuje. Mám to vypnuto a tím to pro mě hasne. Ty musíš být neskutečný mouka hochu.
Tak to pak nemám problém, beru to tak že když google řekne že to dává k dispozici všem že se to automaticky nainstaluje a bude to otravný a vnucovat uživatelům svoje moudra, muka nepoužívám jen nemám rád když něco MUSÍM
Ten se pohybuje v mobilních fórech už pár let a pořád dokola opakuje to stejné. Hlavně pod články od Googlu, aby dal najevo, že je opravdu nemá rád.
Nějak mě celý ten hype okolo AI pořád nechává chladným. Nevidím v tom žádnou extra přidanou hodnotu, spíš něco, co si člověk zkusí, aby maximálně zamachroval před ostatníma, ale nic, co bych potřeboval používat na denní bázi.
Je ale fakt, že třeba Lens je super appka a využívám ji poměrně často k vyhledání různých rostlin, které “potkám” venku apod.