Google Gemini nyní plně funguje v češtině! Rozumí i mluvenému slovu

A ve výběru jazyků češtinu nevidíš? Klidně pošli screen, zkusíme poradit. Nebo koukni sem Jak přepnout Google Gemini do češtiny a jak se vypořádat s problémy?

Díky moc za Tvůj čas, už to funguje jak má. Česky píše, odpovídá, i audio funguje :+1::+1:

1 Líbí se

Nejhorší je, že už to fungovalo, používal jsem to. A pak najednou přestalo…

Ovládání ti fungovalo přes Gemini?

Tady ta diskuze je dost nepřehledná… Jestli reaguješ na mě, tak jsem mluvil o Google Asistentovi.

Ano na tebe. Mohl jsem tě citovat, pak by to bylo jasnější, ale i tak jsi pochopil správně :+1:. Myslím ale že post na který jsi reagoval mluvil právě o Gemini s jeho využitím jako asistenta.

Protože čobolština nikoho v Česku nezajímá. A tento portál je český.

To není pravda! Český národ si tě nezvolil jako tiskového mluvčího, abys za něj mluvil. Mluv tedy jen sám za sebe. A vyjadřuj se prosím tak, ať neporučuješ pravidla komunity

1. buďte k druhým empatičtí a vstřícní
  2. žádné vulgarismy ani nenávistné projevy
  3. odkaz můžete přidat jakýkoliv, ale nesmí mít povahu reklamy
1 Líbí se

stejne, tak jako tebe nikdo nezvolil, jako mluvciho, takze si svuj nazor nech take tedy pro sebe. Navic ani jedno pravidlo jsem neporusil, cobol je uplne normalni pojem, stary jako metuzalem a rozhodne ho nemyslim ve zlem. A opravdu stejne, jako me nezajima, jestli AI bude umet treba Svahelstinu, me nezajima, jestli umi Slovenstinu. Az ji budeme mit v CR, jako svuj rodny jazyk, tak me to bude zajimat. Pokud bych chtel vedet, jestli bude Slovenstina, tak jdu na slovenske portaly a ne na ceske… logicke…

Ja si myslim ze tato tema je uz uzavreta a riesit to tu znova je fakt zbytocne

Když pomineme fakt, že jsem zakladatel této komunity, tak to máš to trochu propletené.

Slovo “čobol” je pejorativní výraz používaný v České republice pro označení Slováků. Tento termín má negativní konotace a je považován za urážlivý a nezdvořilý. Používání takových výrazů může přispívat k rozdělení a negativním stereotypům mezi národy, a proto je důležité používat jazyk s respektem a citlivostí. (řekl ChatGPT 4o)

Tak příště bez hanlivých výrazu a narážek. Díky.

Tak můj telefon aplikaci vůbec nepodporuje… Xperia 1v…

Skus pozret toto

2 Líbí se

Ahoj, i když je to trošku zpožděné, tak jsem dnes zjistil, že už je Gemini ofiko na GP ke stažení.

1 Líbí se