Google Gemini nyní plně funguje v češtině! Rozumí i mluvenému slovu

Díky za tip, aspoň jsem konečně přešel z květnové verze systému pro Google Play :joy:

Nicméně bohužel, problém to nevyřešilo. Stále si myslím, že chyba bude v těch účtech. Jakmile budu mít možnost to zkusit, dám vědět :))

2 Likes

Tak skutečně byl asi problém v účtech. Na jiném telefonu mám jen firemní a 18+ osobní a problém už nebyl.

Update: odstraněním toho 18- jsem to rozchodil i na hlavním Pixelu 7 Pro

1 Like

Prosím tě neber to vztahovačně. Mám Slovensko a Slováky rád. Slovensky neumím. Kdybych zkusil mluvit slovensky, dotrhal by ses smíchy. Jasně, že rozumím, až na pár výrazů, dokonce vím, co je obločik, což neví ani spousta Slováků (neumím napsat správně to o, sorry)
Snažil jsem se říct, že v tom není žádný zlý úmysl. Pokud máš nápad, jak nám dodat info i o Slovensku, sem s tím, myslím, že to rádi zkusíme.

V pohode. Uz to asi neriesme. Adam @kurfy to vyriesil pretoze mne islo iba o to aby bolo niekde napisane ze existuje aj Slovencina
Ty si tu na mna vyskocil ze ste iba CZ ale vsade sa prezentujete ako CZ/SK tak ma to zaskocilo

Tak je super ze uz to mas a ze si to rozchodil. Ja som si myslel ze to bude tym uctom :slightly_smiling_face:

1 Like

Já si s ním i rád pokecám, ale od asistenta jsem očekával přesně toto, vzbuď mě ve 3 ráno a očekával jsem, že nastaví budíka na 3… No tak ne no… Takže asistent úplně ne :disappointed:

1 Like

Jojo, určitě instalovat něco z webu od někoho z diskuse na internetu :man_facepalming:
A pak se pořád divím, proč máme v práci školení, kde nám říkají, že klikat na odkazy v e-mail je špatný nápad, však kdo by to dělal?
No jasné…

Namapoval jsem si gemini na tlacitko,zvolil nahrad google asistent a konecne se to zacina blizit tomu co chci.Spusteni google map vcetne trasy,nastaveni upozorneni atd

1 Like

Bezpečnosti není nikdy nazbyt, ale @Lukas_Vrabel odkazuje na relativně bezpečný a dá se říct, že i věrohodný zdroj https://www.apkmirror.com. takže to není soubor někoho z diskuze :wink:

1 Like

Ako ano. Chapem co si tym myslel a ano mas pravdu. Mohol som mu napisat nech si to najde sam a blablabla ale toto mi prislo ako jednoduchsie :slightly_smiling_face:
Ale ano bezpecnost treba

Takze @Libb a cely tym Svetandroida chcel by som sa Vam ospravedlnit. Moj prvy komentar bol utocny a zareagoval som naozaj zle. Bola to moja blbost a moja chyba.

Uz sa nieco taketo nestane a budem si na to davat pozor.

Este raz prepacte ze som takto vyletel

2 Likes

Úplně v pohodě, nic se nestalo. Mělo to dobrý výsledek, v mém dalším článku je zmínka o slovenské službě. Kdyby ses neozval, možná bych ji tam nedal a byla by to škoda.

2 Likes

Dakujem ti za to. A fakt prepac. Neviem co sa stalo ale uz sa to nestane.
A diky za pristup a to vsetko vlastne :slightly_smiling_face:

1 Like

To dělá textová komunikace. Proto se rád potkávám s lidmi osobně :slight_smile: Takže kdybychom se někdy vyskytli v rozumné vzdálenosti, rád dám kafe či pivo.

2 Likes

Dobre berem ta za slovo. Myslim si ze by nam to prospelo :slightly_smiling_face:

2 Likes

To je tak když čobol nechápe význam světandroida.cz🤣ale pojede si to svoje čobolácké vy máte svoje v rusku tak hledej tam.

Je asi na vstoupit do tohoto tématu jako moderátor, aby nám tady nevznikal “větší” offtopic. Ale než se tak stane, osobně oceňuje přístup @Lukas_Vrabel jehož reakce byla sice zprvu přehnaná, ale pak našel dost sebereflexe (což dnes umí velmi málo lidí) a omluvil se. Za mě palec :+1:. Stejně tak oceňuji empatický přístup @Libb kterému “nebouchly saze”, ale přistupoval k celé věci pragmaticky a s klidnou hlavou.

Stoji za to připomenout, že komunita Svět Androida by měla být místem bez jakékoliv toxicity. Spouštíme komunitu Svět Androida. Přijďte si pokecat i vy! A měly by se tady ctít 3 základní pravidla

1. buďte k druhým empatičtí a vstřícní
  2. žádné vulgarismy ani nenávistné projevy
  3. odkaz můžete přidat jakýkoliv, ale nesmí mít povahu reklamy

Každý občas ujede, máme proto pochopení, jsme jen lidi, ale nemělo by se to opakovat často.

2 Likes

I z apkmirror je to k prdu, nejnovější verze je někdy z dubna.

To se pleteš, poslední verze na APKmirror je “1.0.626720042” je stejná jako na Google play.

Tak to je smůla, protože tahle verze z 22 dubna mi sice na P7a funguje, ale rozhodně nepozná češtinu jako hlas. Všechno mi cpe do němčiny. A na Play mi to nic nenabídne :frowning: