Díky za tip, aspoň jsem konečně přešel z květnové verze systému pro Google Play
Nicméně bohužel, problém to nevyřešilo. Stále si myslím, že chyba bude v těch účtech. Jakmile budu mít možnost to zkusit, dám vědět :))
Díky za tip, aspoň jsem konečně přešel z květnové verze systému pro Google Play
Nicméně bohužel, problém to nevyřešilo. Stále si myslím, že chyba bude v těch účtech. Jakmile budu mít možnost to zkusit, dám vědět :))
Tak skutečně byl asi problém v účtech. Na jiném telefonu mám jen firemní a 18+ osobní a problém už nebyl.
Update: odstraněním toho 18- jsem to rozchodil i na hlavním Pixelu 7 Pro
Prosím tě neber to vztahovačně. Mám Slovensko a Slováky rád. Slovensky neumím. Kdybych zkusil mluvit slovensky, dotrhal by ses smíchy. Jasně, že rozumím, až na pár výrazů, dokonce vím, co je obločik, což neví ani spousta Slováků (neumím napsat správně to o, sorry)
Snažil jsem se říct, že v tom není žádný zlý úmysl. Pokud máš nápad, jak nám dodat info i o Slovensku, sem s tím, myslím, že to rádi zkusíme.
V pohode. Uz to asi neriesme. Adam @kurfy to vyriesil pretoze mne islo iba o to aby bolo niekde napisane ze existuje aj Slovencina
Ty si tu na mna vyskocil ze ste iba CZ ale vsade sa prezentujete ako CZ/SK tak ma to zaskocilo
Tak je super ze uz to mas a ze si to rozchodil. Ja som si myslel ze to bude tym uctom
Já si s ním i rád pokecám, ale od asistenta jsem očekával přesně toto, vzbuď mě ve 3 ráno a očekával jsem, že nastaví budíka na 3… No tak ne no… Takže asistent úplně ne
Jojo, určitě instalovat něco z webu od někoho z diskuse na internetu
A pak se pořád divím, proč máme v práci školení, kde nám říkají, že klikat na odkazy v e-mail je špatný nápad, však kdo by to dělal?
No jasné…
Namapoval jsem si gemini na tlacitko,zvolil nahrad google asistent a konecne se to zacina blizit tomu co chci.Spusteni google map vcetne trasy,nastaveni upozorneni atd
Bezpečnosti není nikdy nazbyt, ale @Lukas_Vrabel odkazuje na relativně bezpečný a dá se říct, že i věrohodný zdroj https://www.apkmirror.com. takže to není soubor někoho z diskuze
Ako ano. Chapem co si tym myslel a ano mas pravdu. Mohol som mu napisat nech si to najde sam a blablabla ale toto mi prislo ako jednoduchsie
Ale ano bezpecnost treba
Takze @Libb a cely tym Svetandroida chcel by som sa Vam ospravedlnit. Moj prvy komentar bol utocny a zareagoval som naozaj zle. Bola to moja blbost a moja chyba.
Uz sa nieco taketo nestane a budem si na to davat pozor.
Este raz prepacte ze som takto vyletel
Úplně v pohodě, nic se nestalo. Mělo to dobrý výsledek, v mém dalším článku je zmínka o slovenské službě. Kdyby ses neozval, možná bych ji tam nedal a byla by to škoda.
Dakujem ti za to. A fakt prepac. Neviem co sa stalo ale uz sa to nestane.
A diky za pristup a to vsetko vlastne
To dělá textová komunikace. Proto se rád potkávám s lidmi osobně Takže kdybychom se někdy vyskytli v rozumné vzdálenosti, rád dám kafe či pivo.
Dobre berem ta za slovo. Myslim si ze by nam to prospelo
To je tak když čobol nechápe význam světandroida.cz🤣ale pojede si to svoje čobolácké vy máte svoje v rusku tak hledej tam.
Je asi na vstoupit do tohoto tématu jako moderátor, aby nám tady nevznikal “větší” offtopic. Ale než se tak stane, osobně oceňuje přístup @Lukas_Vrabel jehož reakce byla sice zprvu přehnaná, ale pak našel dost sebereflexe (což dnes umí velmi málo lidí) a omluvil se. Za mě palec . Stejně tak oceňuji empatický přístup @Libb kterému “nebouchly saze”, ale přistupoval k celé věci pragmaticky a s klidnou hlavou.
Stoji za to připomenout, že komunita Svět Androida by měla být místem bez jakékoliv toxicity. Spouštíme komunitu Svět Androida. Přijďte si pokecat i vy! A měly by se tady ctít 3 základní pravidla
Každý občas ujede, máme proto pochopení, jsme jen lidi, ale nemělo by se to opakovat často.
I z apkmirror je to k prdu, nejnovější verze je někdy z dubna.
To se pleteš, poslední verze na APKmirror je “1.0.626720042” je stejná jako na Google play.