Díky nové službě můžete mít Seznam bez reklam, zadarmo to ale nebude

Originál článek publikovaný na: Díky nové službě můžete mít Seznam bez reklam, zadarmo to ale nebude

Seznam už před časem začal oťukávat náladu ve společnosti ohledně placení za obsah Nejprve nabídnul možnost zrušení sledující reklamy Nyní nabízí i úplné odstranění reklamy za paušál Po oťukávacím období, kdy se na stránkách Seznamu začala zobrazovat nabídka s výběrem mezi placením a nepersonalizovanými reklamami a přístupem zdarma s tím, že reklamy budou personalizované, má…

Už ho bez reklam mám dávno :slight_smile: Adguard

Jojo, akorát otravuje ta vyjížděcí lišta s čoklem, která se nezobrazí hned, ale až po kliknutí na inzerát, pak přesměruje na jinou stránku s 2 tlačítky a já přijdu o narolovanou pozici u výpisu inzerátů. Ta lišta vydá za všechny reklamy :smiley:
Také by mě zajímalo, jestli si vůbec někdo koupil to předplatné na reklamu bez sledování, když už to slevnili o třetinu.

1 Like

No, já mám Seznam zdarma a zase tolik reklam tam není. Nic přes celý displej nevyskakuje, čas se neodpočítává,… řekl bych, že Seznam je bez reklam i zdarma (ve srovnání s agresivními reklamami některých aplikací).

Reklamy v aplikacích lze blokovat nastavením DNS serveru v nastavení internetu na Adguard či jiný DNS server s blacklistem reklamních domén.
Záleží ale na verzi Androidu, staré verze tuto funkci nemají, někteří výrobci to mohou i blokovat.

No jasně je třeba si to nějak zdůvodnit. Nezlob se na mě ale těch reklam je tam dost. A když vlezu do nějakého článku jsou tam zase. To co jsi napsal je holý nesmysl.

A je vážně tak divné, že Seznam chce za své služby platit? Pokud ano, nejspíše byste měli začít i vy pracovat bez nároku na honorář. Je to stejná analogie.

Reklamy v Seznamu jde normálně přejet. Stačí na ně neklikat. Prostě nevyskakují na celý displej. A pokud Vám ano, máte zřejmě špatně nastavený blokátor. :slight_smile: