Díky nové službě můžete mít Seznam bez reklam, zadarmo to ale nebude

Takže to už není forma článku na principu že je to někoho koníček? Takže za každou cenu z toho vymačkame nějaké prašule. Chápu .

Že by Seznam služby pro Ivo Lukačoviče byly jen koníčkem se mi nezdá úplně pravděpodobné :wink:

A co se týče Svět Androida, je to dost obdobné jako v případě Seznamu a to i přesto, že nás práce ve Světě Androida baví.

Přece jenom ukočírovat více jak 2 mil. zobrazení stránek měsíčně, je už manažerský, lidsky, technicky i finančně… náročnější proces s určitou zodpovědnosti, který není možné dělat jen když se nám zrovna bude chtít (což u koníčku jde).

Jirko, jako koníček se to dá dělat tak, jak mám já svůj blog. Tam mám pár článků, nějaké povídání o mých cestách, platím za to asi 2000 Kč ročně a vidí to asi 20 lidí. Pokud ale chceš dělat web, jako je tento, jsou náklady plně jinde. Chceš, abychom psali o nějakých novinkách, o zařízeních - ale to chceš spoustu času a peněz. Provoz serveru něco stojí a ohledně psaní a koníčku, zkus si představit, že by tady vycházely články, jen když mám zrovna čas a náladu. Tak třeba 1-2 denně, občas ani jeden. Takový server by se ti nelíbil a brzo bys sem přestal chodit, nemyslíš? Ale pokud mám denně věnovat několik hodin času tomu, abys ty a ostatní měli co číst, musím to něčím vyvážit. Pokud manželce doma denně řeknu, že nemám čas, protože píšu článek a pak jí ani nekoupím kytku, protože na ni nemám, dlouho to nevydrží. No a jsme zpátky u peněz. Není to tak, že bychom je přehazovali vidlema, ale holt je chtějí po mně, když si jdu koupit třeba svačinu, tak je musím někde brát.
Mě to psaní baví a mám to převážně jako koníček, ale abych ten koníček mohl dělat, je třeba to nějak zaplatit.
Čistě mimochodem, jakou činnost pro ostatní děláš ty, ať už ziskově nebo jako koníček? Protože zatím od tebe vidím převážně více či méně rýpavé komentáře, všechno je špatně, ale přesto to tady dál čteš. Není to trochu schizofrenní?

1 Líbí se

Jj čtu zde články co jsou někde už pár dnů a jen se zde přepíšou trošku do jiné podoby. Další problém je to někomu říct na plnou hubu. Pak je to pro někoho jen rýpavá odpověď. Chápu. Ale v pohodě docela chápu váš problém mods. Takže když sem někdo něco takového napíše je to průser. Ale ok. Off

Holt když sleduješ skupinu serverů, které píšou o podobné oblasti, bude vždy někdo, kdo o tom napíše první. Někdy je to někdo jiný, někdy my. Ten zbytek sdělení asi úplně nechápu. Co je na mé odpovědi rýpavého?

Já ti vlastně Jirko taky přestávám rozumět.

Ale přestaň Libore Samsung novinky článku jsou jen obslehnute věci že sammobile a dál.

Jasně :smiley: takže jsem vám to napsala na plnou hubu ale ty mi nerozumíš. Nebo spíš nechceš co? Dal to řešit asi fakt nebudu ať zase nedostanu banán. Hezké den mods.

To že někomu napíše něco “na plnou hubu” ještě přece neznamená, že tě druhá strana musí pochopit. BAN jsi dostal za vulgarismy, ne za názor. Tahle diskuze z mého pohledu nikam nevede a nedává mi tedy smysl ji věnovat více času.