Čechy se snažily okrást dvě skupiny útočníků, využívaly falešných bankovních aplikací

Originál článek publikovaný na: Pozor! Čechy se snažily okrást podvodné bankovní aplikace

Společnost ESET objevila sofistikovaný phishingový útok na klienty českých bank Hovoří o dvou různých skupinách útočníků, kteří využívali podvodné aplikace K jejich stažení vybízeli prostřednictvím SMS zpráv, telefonních hovorů či sociálních sítí Na klienty tuzemských bank byly cíleny sofistikované phishingové kampaně, které se snažily Čechy okrást o peníze. Informovali o tom experti z bezpečnostní firmy…

Kristepane, nový design layoutu, už se to dá zase číst, hurááááá.

Sice jsi trochu off topic, ale pro tentokrát odpouštíme :wink: a díky za feedback.

1 Like

Ještě že jsou aplikace od Google Telefon a Zprávy rozumní a hází všechny podezřelé zprávy a volání na Black list . Dozvím se to , až když jednou týdně mne přepadne zvědavost a mrknu tam. :laughing: ze včera tam mám Fio banku :rofl: prý mi obstaví účet , když nezaplatím. Já ale žádný účet u nich nemám a nikdy jsem neměla, šmejdi !Telefon aplikace vykazuje 6 volání , které aplikace vyhodnotila jako spam , proto telefon nezvonil .Líbí se mi , že mne s tím telefon neotravuje .