Originál článek publikovaný na: Androidy nabídnou nový způsob přístupu k Gemini. Až na pár detailů vypadá skvěle
Reklama Google přidá tlačítko „Ask Gemini“ do nabídky pro práci s označeným textem Funkce eliminuje nutnost kopírování textu, ale zatím uživatele přesměruje do aplikace Novinka byla objevena v beta verzi aplikace Google a očekává se brzké rozšíření Ve svých článcích se netajím tím, že na svém chytrém telefonu s oblibou využívám umělou inteligenci, která mi…
1 Líbí se
Tak tohle je opravdu šikovná funkce, která dokáže ušetřit čas. To budu využívat často.
1 Líbí se
Pokud máte perplexity, tak již můžete
2 Líbí se
S Perplexity jsem hodně pozadu. Do toho jsem ještě nespadl. Čekám pořád na update One UI 7, abych vyzkoušel, jak dobře bude fungovat propojení s Gemini, a tohle zatím přehlížím. Ale zrovna o Perplexity slyším poslední dobou nejvíc.
Perplexiity je naopak oproti Gemini vepředu a tuto už funkci v sobě má.
Samozřejmě jak v čem. Jak vysvětluju lidem kolem sebe, Perplexity je VYHLEDÁVAČ (na to slovo kladu důraz), kdežto Gemini pomáhá zpracovávat text, generovat nápady, programovat atp. Tomu je taky nutné přizpůsobovat prompty pro danou službu.