Češi a Slováci, stahujte! Samsung plní slib, Galaxy S24 dostává One UI 7

Originál článek publikovaný na: Češi a Slováci, stahujte! Samsung plní slib, Galaxy S24 dostává One UI 7

Reklama Samsung slíbil na dnešek uvolnění aktualizace One UI 7 pro Galaxy S24 Slib byl splněn, fóra jsou plná příspěvků o dostupné aktualizaci Objevují se už i první dotazy na problémy Nastal očekávaný den D, na který Samsung ohlásil uvolnění One UI 7 pro telefony řady Galaxy S24. Slib byl splněn a aktualizace je dostupná…

Instalováno ráno po půl 8 na S24 Ultra. Vše funguje jak má :+1:

1 Líbí se

Taky tak. Jen kdyby šlo zmenšit to obří upozornění. Jinak vše lítá jak z praku.

1 Líbí se

Také nainstalováno. Nepřišel někdo, jak upravit seznam kontaktů? Protože jsem měl vždy Oblíbené navrchu a teď mám navrchu Poslední přidané a nenašel jsem, že by to šlo změnit.

Taky včera dopoledne už jsem nahazoval. Prostředí vypadá o poznání lépe. Větší notifikace mi vůbec nevadí, kolikrát jsem si chtěl přes šipku pouze notifikaci přečíst, a kvůli malé ikonce jsem si jí otevřel. Aplikace na foťák je dostupnější pro práci jednou rukou, nové funkce u Pro režimu nebo natáčení do Logu (nevidím rozdíl oproti normálnímu natáčení, když jediná úprava videa jde přidat barvy a je to vlastně stejné jako běžný záběr). Výdrž baterie mi přijde také krapet vylepšená. Co se mi také líbí, tak je informace o právě přehrávané skladbě v horní liště. Často poslouchám pro mě neznámé interprety a takhle se rychleji dostanu k informaci, co mi to zrovna hraje. Celkově ovládání hudby je příjemnější, není potřeba speciální widget nebo otevírat aplikaci a hned se dostanu k ovládání. Jednou za čas dostat takhle velký update je super. Ani mi nevadí, že jsem si kvůli tomu počkal pár měsíců. Už se těším, až si o víkendu předělám vzhled prostředí, ať to má celkově nádech nového telefonu.
Edit: Všiml jsem si, že i čtečka otisku prstu s použitým ochranným sklem je rychlejší.