10 nejhorších smartphonů všech dob: Tohle se výrobcům fakt nepovedlo

Originál článek publikovaný na: 10 nejhorších smartphonů všech dob: Tohle se výrobcům fakt nepovedlo

Největší propadáky zahrnují explodující Galaxy Note 7 i Surface Duo od Microsoftu BlackBerry Storm měl být iPhone killer, vykopalo si ale vlastní hrob Některé modely selhaly kvůli vadnému hardwaru, jiné zničil špatný marketing Historie smartphonů je plná úspěchů, ale i monumentálních propadáků. Některé modely selhaly kvůli vadnému hardwaru, jiné zničil špatný marketing nebo nevhodné načasování.…

Napadají mě starší telefony Xiaomi, které neměly LTE a docela dlouho ho nepodporovaly.

Jak se díváš na HTV EVO 3D? Pamatuju, jak slevil z asi 18000 Kč na tuším 6000 přes noc a já ho hned koupil, ale byl to jen jeden výkřik… přitom ta technologie displeje byla dost super.

Jo tak to byl můj první Android po iPhone 3Gs a ano taky jsem letěl do prodejny jak ho zlevnili a měl jsem ho několik let a dodnes ho mám v šuplíku. 3D displej byla spíš machrovinka do hospody ale jinak byl telefon parádní a měl jsem ho moc rád. Proti iPhone to byl obrovský skok v použitelnosti, třeba stáhnout si MP3 z prohlížeče a a poslouchat jí bylo v té době u iPhonů nemyslitelné… možná to je tak i dodnes?