Vyber telefonu, kde sinechat poradit

Resim koupi noveho telefonu pro dite. Vzdycky jsem chodil na androidforum.cz, ale nevim, jestli jeste funguje. Poradi nekdo kde bych si mohl nechat poradit?
Diky

Ahoj, to je hodně obecný dotaz a bylo by složité odpovědět. Zkus prosím upřesnit alespoň cenový strop?

Dobry den nebo ahoj,

Nebyl jsem si jisty, jestli se sem otazka vlastne hodi, proto jsem ji neposlal uplne. Chtel bych se cenove dostat nekam kolem 5.000 Kc

Pozadavky jsou vzdy stejne: hlavne dobre funknci telefon na ty spousty her co hraji. Baterie vydrz atd ano, ale hlavne rychlost a sviznost systemu.

Tmobile mi pri prodlouzeni smlouvy nabizi: Samsung A15 (za 1KC), Samsung A35 (za 1.5k) a Samsung A55 (za 2k). Jeste tam vychazeji dobre ty jejich Tphone 2 Pro, ale to vubec nevim, co je.

Kdybych kupoval jen tak, tak jsem koukal na: Xiaomi Redmi 13 8/128, Xiaomi Redmi Note 13 8/128, Honor X8b 8/128

zaroven se mi vzdy libily telefony Poco nebo Motorola… proste je toho ted na trhu tak strasne moc, ze bych potreboval poradit…

Dekuji

Ahoj. Mozno ti pomoze toto video s vyberom telefonu

No normálně slouží komunita zatím jen jako komentáře ke článkům, ale asi už můžeme udělat výjimku. Tady máme seznam všech nákupních rádců Svět Androida nákupní rádce | Svět Androida

Pokud bys byl ochoten si trochu připlatit, tak tady máma aktualizovaný seznam TOP telefonu do 10 tis. Nejlepší telefony do 10 tisíc korun: Vybrali jsme 8 modelů ale věřím, že některé se v Blac Fryday, nebo jiné akci dají sehnat i výrazně levněji.

Třeba tady Ulovte poklady za hubičku: Náš výběr TOP Black Friday slev na elektroniku!

Osobně bych ale využil této akce a koupil si Google Pixel 8a Češi, O2 neskutečně zlevnilo Pixel 8a! Stojí pod 9 tisíc a nadchne foťáky i systémem

Diky moc. Kdyby to bylo pro me, tak bych priplatil. Ale detem mobily porad padaji a myslim, ze pres 5.000 bych nechtel jit…

Chápu, touhle podstatnou informaci jsi možná ale měl začít :slight_smile:
Kolik dětem je a na co nejvíce mobil využívají?

:slight_smile:
Synovi je ted 13 a prakticky nejvic na koukani na videa a hry, takze primarne potrebuju neco se sviznym systemem a predpokladam alespon 6 GB ram.