Pád a vzestup? Samsung otevřeně o krizi a plánech na znovuzrození

Originál článek publikovaný na: Nečekaný krok Samsungu: Přiznání krize a slib nové éry inovací

Samsung přiznává, že nesplnil tržní očekávání a vyvolal obavy o svou budoucnost Společnost slibuje obnovu technologické síly a inovace místo krátkodobých řešení Plánuje změny v organizační struktuře a zlepšení komunikace Samsung je významná společnost, která má většinou důvody spíše ke chlubení. Jenže v poslední době se jí nedaří tak, jak bývalo zvykem. Jen z poslední…

Krize? Že jsem si nevšiml:D ale ok článek fajn.

Mě to také překvapilo, ale tohle slovo použil přímo vysoký zastupitel Samsungu. Že Samsung v některých oblastech ztrácí náskok, a že jeho hospodářské výsledky byly pro investory zklamáním, je ale asi něco, na čem se většina lidí shodne.

Takže pro investory. Což mě vůbec nemusí zajímat. A pokud jsem s jeho produkty spokojen nemusím se tomhle článkem ani zaobírat. Ano Čína se možná dotahuje ale pouze hw, který mají skoro všichni totozny. Pak je tu stránka Sw a tam je Čína úplně pozadu.

Tak krize to je, podívejme se na současné vkajky. Ve fotácích se už nechytá, baterie má horší, rychlost nabíjení bída, vzhled pořád stejný, ve skkadackach ho Honor úplně zadupal, je lepší snad ve všech parametrech kromě vodeodolnosti, ale ruku na srdce, jak často vam mobil skončil pod vodou, mě za 20let ani jednou. Spolupráce s Google - Vivo má dřív Android 15 jak Google i Samsung , Xiaomi 14T má Google AI česky dřív jak Google i Samjmsg… A Samsung moc dobře ví, že si toho začnou všímat zákazníci stále vic.
Sám mám Samsungy asi 15 let, aktuálně S20+, ale teď už v podstatě jen čekám na Xiaomi 15 Ultra, abych ho porovnal s Vivo X200 Pro a jeden z nich beru. Pochybuji, že se Samsung dokáže řadou S25 alespoň dotáhnout na ty jejich letošní vlajky…

1 Like