Xiaomi píše historii: Po letech předstihlo Apple v prodeji telefonů!

Originál článek publikovaný na: Senzace! Telefony z Číny porazily luxusní iPhony, lidé je kupují častěji

Xiaomi se v srpnu 2024 stalo druhým největším prodejcem smartphonů na světě, předstihlo Apple Úspěch Xiaomi je prý výsledkem nové produktové strategie a expanze na nové trhy Pozice však může být dočasná kvůli sezónnímu poklesu Applu před uvedením nových iPhonů Kdo by to byl řekl? Xiaomi, čínský výrobce, který byl ještě před pár lety pro…

Věřím, že Xiami bude jednou na prvním místě, neboť ze všech mobilů má dlouhodobě prostě nejlepší poměr cena/kvalita.

1 Like

Naopak já mám jiný názor. OS, podpora- hruza

Xiaomi vyrábí pěkné telefony za rozumné peníze. Bohužel (alespoň pro mě) to naprosto zabíjí ten jejich paskvil Miui, nebo teď už to nějak přejmenovali, ale nepřehledná a nelogická hrůza je to pořád stejná. Nechci telefon co se snaží po sw stránce vypadat jako iPhone. Ostatně jako skoro všechny čínské telefony. To si mohu rovnou koupit to jablko. Dokud tam bude tenhle zmetek, zůstanu u Samsungu.

Upřesňuji to na konkrétní funkci kvalita fotek/cena. Tento poměr vychází nejlépe právě u Xiaomi.

Mno já jsem Samsung “ovečka”, ale od řady SIII jsem měl vždy vlajku a nebo Note, Xiaomi vede v prodeji “levnějších” telefonů, tabletů, nemám s nimi zkušenost, ale věřím, že se díky mohutné nadstavbě systém prostě časem “zaseká”. Škoda, že před cca 5 léty USA a Trumph “zasekl” Huawei, ten teď na trhu chybí … a to je škoda … vím, že má svůj systém a že se snaží, ale už to prostě není Huawei, co býval …