Xiaomi se údajně připravuje na digitální válku. Tajný HyperOS 3 by nemusel obsahovat služby Googlu

Originál článek publikovaný na: Xiaomi bez služeb Googlu? Nový HyperOS 3 má být pojistkou proti osudu, který potkal Huawei

Reklama Xiaomi údajně pracuje na verzi HyperOS 3 bez služeb Google, půjde o pojistku proti možným obchodním restrikcím Na vývoji se podle zpráv podílí i Huawei, Oppo, Vivo a OnePlus, což naznačuje širší čínskou spolupráci Xiaomi zatím situaci oficiálně nekomentovalo, analytici berou zprávy s rezervou a hovoří spíše o záložním plánu Technologický svět obletěly zprávy…

Hurá kéž by to tak bylo :+1:

Jojo kéž by a byl by xiakram úplně marný bez googlu a nikdo by to nekupoval. Šup šup

Potřeboval bych vysvětlit k čemu je google dobrý mapy jsou marný prohlížeč nepoužitelný, AI k :poop: raději si povídám z lidmi a zbytek je k ničemu

Ano pane ano mapy jsou nepoužitelný :smiley: prosím pobav nás dále jsi nejlepší.
Jinak bez googlu by ten tvůj krám za 3k ani nevznikl asi takhle ty mudrlante hloupej. Hele klidně mi naperte ban aspoň se zde nebudu muset zaobírat s těmito kre… Gl

Tak to nekomentuj a všichni budou šťastný, každý máme jiné názory a to že jsi závislí za to nikdo nemůže

Zato vaše názory na technologickém webu stojí za to. Nic nepotřebujete, nevyužijete. Se divím, že jste nezůstal u pevné linky.

2 Líbí se

Nevyužívám to nemám potřebu základní funkce jsou více než dostačující a pevná linka byla super člověk zavolal a buď to zvedl nebo ne a nikde nebylo že mám zmeškaný hovor žádná sms prostě pohoda :joy:

Ty jsi ubohý traged co s tím mobilem ani nic neumí. Ale když to používá a potřebuje někdo jiný strašně to musíš vyvracet. Bohužel že tobě je 60let za to mi fakt nemůžeme. A že sis se to nenaučil dříve tak tu fnukas jak malý harant. Radeji zalez.

60 mi není ale 40 hold nepatřím mezi ufnukance co si bez mobilu ani neutřou zadek a žít se bez toho určitě dá hold lidi jsou líný jako :pig_face:

Všem co jasaji:v Evropě se prodáváji nečínské značky:Samsung,Apple, Sony, google, nothing.Zbytek je Čína!Takže jaký bude dopad na zákazníka v EU?A.nedostatek mobilu, B.cena, která bude násobně vyssi-ubyde konkurence.
Takže kdo jásá ten si neumí dat 2+2dohromady

Ale problem je v tom ze v EU sa nic nezmeni. Cinske znacky tu stale budu mat svoj system aj s Google sluzbami. Svoj system bez Googlu budu mat iba v Cine. Budu to mat podobne ako to ma Vivo. Globalne ma uplne iny system aky pouziva v Cine

Ode mne to byla spíš reakce na ty jásající.A Xiaomi a spol. se spíše připravují na Trumpa, kdyby je chtěl zaříznout jako huawei

1 Líbí se

No jasne ja to chapem. Ja len aby to tu bolo vysvetlene ze ak si niekto mysli ze v EU sa budu predavat telefony so systemom bez Googlu tak sa asi myli :slightly_smiling_face:

Jako že ty jsi 40tnik co neumí s mobilem a používat nové funkce ti za to tady můžeme jo? Být tebou vemu si prášek na tlak a nepíšu kraviny asi tak. Raději už nic nepiš komiku.

Za to můžeš jen ty jelikož jsi nepochopil že všichni lidé nejsou závislí na mobilu a nejsou na digitální trávě :joy:

Dobrou a v Opavě berou tak šup šup. Jinak vůbec nechápu proč sem chodíš když tě nic nezajímá ty troliku. Nic neumíš ale tebe pak taky nic nezajímá. Raději sem nepiš to bude nejlepší. Asi nějaká porucha ne?

1 Líbí se