Originál článek publikovaný na: Xiaomi překvapilo celý svět! Stabilní Android 16 už stahují miliony lidí
Xiaomi je prvním výrobcem mimo Google, který začal vydávat stabilní Android 16 se svým HyperOS 2.3 Aktualizace už míří na modely Xiaomi 15 a 14T Pro, a to i globálně mimo Čínu Update přináší především optimalizace výkonu, plynulejší animace a lepší správu paměti Xiaomi všechny překvapilo a začalo bez většího ohlášení distribuovat stabilní verzi nejnovějšího…
Tato aktualizace se mi nabídla minulý týden v Itálii, vzhledem k absenci wifi, jsem si řekl, že jí stáhnu doma v ČR. o pár dní jsem si jí chtěl stáhnout doma v ČR, a již se mi nenabízí. Ani v případě, že změní region, výmazu data z aplikace Aktualizace, a bohužel ani v případě, že si jí stáhnu z oficiálního webu a chci ručně nainstalovat. Neumíte někdo poradit co s tím? tak jsem se těšil : ), mám Xiaomi 14T Pro.
Myslím, že byla pozastavena. Na Mi15 se objevily problémy s NFC a placením… Mám ji a vyvolat zpětně opravdu nejde…
Děkuji, také mě to napadlo, ale nikde není ofiko žádná zpráva. Ale může to potvrzovat i to, že nejde ani ruční aktualizace.