Originál článek publikovaný na: Android bez Googlu? Tito populární výrobci o tom uvažují!
Reklama Xiaomi, OPPO, Vivo, OnePlus a Huawei údajně uvažují o spolupráci na nové alternativě Androidu Huawei už s tímto zkušeností má díky svému HarmonyOS Spíše než o úplné odstoupení od Googlu se v tuto chvíli jedná o přípravu na možné geopolitické změny Na čínských technologických fórech a pravděpodobně i v zákulisí populárních výrobců chytré elektroniky…
To by bylo super snad se dočkám než si koupím nový mobil
Alternativu klidně beru, pokud mi nabídne lepší služby než Google Play.
Držím palce a v případě, že v jejich aplikačním obchodě bude to, co potřebuji, rád k nim přejdu.
Alternativu klidně beru, pokud mi nabídne systém bez Google.
Huawei jede také bez google a funguje bez problémů tak proč by ostatní nemohli udělat to samé
Vůbec nechápu, jak si někdo může koupit čínský telefon. Předávat veškeré své osobní informace nepříteli? Koupí čehokoli čínského podporujete likvidaci západního průmyslu. Čínská auta, telefony a další věci ničí životní úroveň západu a v dlouhodobé perspektivě z nás dělají otroky. Všichni se přeprodejem čínského zboží neuživíme. Kdyby zanikl evropský automobilový průmysl, zanikne spousta subdodavatelů a miliony lidí budou bez práce. Ale klidně si kupujte dál a podporuje své budoucí otrokáře…
A co 4 říše ta z nás nedělá otroky? vždyť celý východní blok je pro západ povl a děláme tu za polovinu platu a to neberu ještě další věci která se tato diktatůra ze západu po nás chce
Odkdy je Čína nepřítel a západ přítel? Obě jsou to konkurenční ekonomiky a nejlépe bychom měli podporovat tu lokální, evropskou. Pokud si myslíte že o vás google nebo meta nesbírá data tak jste naivní.
Tak to vypadá, že dvoufázové ověření Google nestačí. Google vůbec neřeší místo přístupu včetně varování uživatele, patrně se ani AI neumí podívat na IP a MAC adresy. Nezájem a účtujeme.
Uživatel to nevidí, ale to je peněz za mimosoudní vyrovnání, co Google zanedbává. V roce 2017 tvrdí, že to dělají, ale očividně to nefunguje. Už tenkrát 250 000 problémů s účty týdně.
Já bych mu prostě nesvěřil svůj digitální otisk, a dokud to půjde, přes ADB okleštím i číňana.
Nekonečný příběh - Google po léta prostřednictvím svých produktů a služeb tajně sledoval pohyb uživatelů, jejich soukromá vyhledávání, a dokonce i údaje o jejich hlasech a tvářích.