Takhle bude vypadat HyperOS 3! Nová nadstavba Xiaomi odhaluje nové ikony i rozvržení

Originál článek publikovaný na: Takhle vypadá HyperOS 3! Nová nadstavba láká i fanoušky iOS. Jak vypadá?

Reklama Vzhled Xiaomi HyperOS 3 byl odhalen Nabídne minimalistickou domovskou obrazovku bez vyhledávacího pole Lze si zároveň všimnout některých paralel s vizuálem iOS Xiaomi v rámci uživatelské ankety poskytlo první pohled na chystaný HyperOS 3, a první ukázka nového vzhledu napovídá, že se výrobce patrně snaží přiblížit prémiovému stylu iOS. Zároveň by se mělo jednat…

Kopírka ala jablko. Skleněný hnus a změny žádné hlavně že se to jmenuje Hyperos 3.0 :smiley:

Vypadá to dobře ale oproti MIUI pořád postrádám ikonku zamykání obrazovky.

Jako že konkurence když změní číslo UI tak má změny krom čísla? Skleněné ikony sem viděl před lety u LG :rofl:

Takže pro redaktora:

• ikony jsou zjevně stejné jako na HyperOs2
  • informaci o " odstranění vyhledávací lišty** z domovské obrazovky" nějak nechápu, protože tu si může odjakziva každy odstranit kdykoliv chce.
  • indikator baterie taky nechápu, protože takový už HyperOS dávno má, stačí ho přepnout na “Procenta (součást baterie)”

No třeba příklad je Samsung a UI 7.0 kde vše šlape jak hodinky to se u činy říct nedá. Vidím to dennodenně v práci u kolegů jak neustále na něco nadavaji.
Ty jsi to viděl u LG? Tak to bych chtěl hodně vidět :smiley:

No já mám zkušenost úplně jinou. Máme v práci jako služební telefon Samsung. A ten bych nejradši rozšlapal a nacpal někomu do zadku.
A to ještě je defakto k ničemu, protože nemáme firemní účet na Google služby.

1 Líbí se

Vidět můžeš rok 2009 GD900 Crystal.
OneUI 7 je sice svižný ale že by měl dramatické změny se říct nedá.

Ilonka zamykání obrazovky? To existuje? Jakože tapnu na ikonku a zamkne se mobil? Na Poco X3 to řeším bočním tlačítkem, případně dvojitým tapnutim na prázdné místo na ploše.

Ikonku měly mobilní telefony do MIUI 14 a já ji postrádám.Pro vypnutí tlačítkem, musíte vzít mobil do ruky anebo ťukat do telefonu dvakrát a ještě na prázdné místo,to mi nepřijde jako vylepšení,ale to je můj názor.