Originál článek publikovaný na: Takhle vypadá HyperOS 3! Nová nadstavba láká i fanoušky iOS. Jak vypadá?
Reklama Vzhled Xiaomi HyperOS 3 byl odhalen Nabídne minimalistickou domovskou obrazovku bez vyhledávacího pole Lze si zároveň všimnout některých paralel s vizuálem iOS Xiaomi v rámci uživatelské ankety poskytlo první pohled na chystaný HyperOS 3, a první ukázka nového vzhledu napovídá, že se výrobce patrně snaží přiblížit prémiovému stylu iOS. Zároveň by se mělo jednat…
Kopírka ala jablko. Skleněný hnus a změny žádné hlavně že se to jmenuje Hyperos 3.0
Vypadá to dobře ale oproti MIUI pořád postrádám ikonku zamykání obrazovky.
Jako že konkurence když změní číslo UI tak má změny krom čísla? Skleněné ikony sem viděl před lety u LG
Takže pro redaktora:
- ikony jsou zjevně stejné jako na HyperOs2
- informaci o " odstranění vyhledávací lišty** z domovské obrazovky" nějak nechápu, protože tu si může odjakziva každy odstranit kdykoliv chce.
- indikator baterie taky nechápu, protože takový už HyperOS dávno má, stačí ho přepnout na “Procenta (součást baterie)”
No třeba příklad je Samsung a UI 7.0 kde vše šlape jak hodinky to se u činy říct nedá. Vidím to dennodenně v práci u kolegů jak neustále na něco nadavaji.
Ty jsi to viděl u LG? Tak to bych chtěl hodně vidět
No já mám zkušenost úplně jinou. Máme v práci jako služební telefon Samsung. A ten bych nejradši rozšlapal a nacpal někomu do zadku.
A to ještě je defakto k ničemu, protože nemáme firemní účet na Google služby.
Vidět můžeš rok 2009 GD900 Crystal.
OneUI 7 je sice svižný ale že by měl dramatické změny se říct nedá.
Ilonka zamykání obrazovky? To existuje? Jakože tapnu na ikonku a zamkne se mobil? Na Poco X3 to řeším bočním tlačítkem, případně dvojitým tapnutim na prázdné místo na ploše.
Ikonku měly mobilní telefony do MIUI 14 a já ji postrádám.Pro vypnutí tlačítkem, musíte vzít mobil do ruky anebo ťukat do telefonu dvakrát a ještě na prázdné místo,to mi nepřijde jako vylepšení,ale to je můj názor.